Головна Новини Зірки персона Після 20 років разом: Вакарчук розлучається з дружиною — подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Після 20 років разом: Вакарчук розлучається з дружиною — подробиці

В офіційному шлюбі з Лялею Фонарьовою фронтмен групи «Океан Ельзи» жив із 2015 року

12 червня 2021, 21:19 comments2878
Поділіться публікацією:

Чергове зоряне розлучення струснуло український шоу-бізнес. На цей раз "справи амурні" пішли кепсько у лідера популярного рок-гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука. Про розставання з дружиною, стилісткою Лялею Фонарьовою виконавець особисто повідомив у соцмережі Facebook.

Після 20 років разом: Вакарчук розлучається з дружиною — подробиці

Святослав Вакарчук розлучився із Лялею Фонарьовою. Фото із відкритих джерел

46-річний артист відзначив, що зі своєю обраницею вони пробули разом більше двох десятків років. За словами Вакарчука, він шалено вдячний Фонарьовій за всі розділені на двох події, емоції і почуття. Окремо згадав музикант і про їхню з Фонарьовою дочку Діану.

Також лідер "ОЕ" зазначив, що сподівається на розсудливість всіх, кого зацікавить тема його розлучення. І нібито своє повідомлення в соцмережі він написав для того, щоб ні його, ні його близьких не тероризували питаннями, які стосуються розставання із Фонарьовою.

До слова, причину такого кроку Святослав Вакарчук вирішив залишити при собі, зазначивши, що це "їхня з Лялею особиста справа". При цьому музикант вважає, що вони з колишньою дружиною і надалі збережуть теплі і довірчі відносини.

Своє визнання артист завершив вельми оптимістичним прогнозом на щасливе майбутнє як для себе, так і для Лялі Фонарьової.

Зауважимо, що в свій час Фонарьова виконала невелику роль в "океанському" кліпі на композицію "Холодно". Також деякий час вона виконувала обов'язки іміджмейкера музикантів, допомагала їм організовувати концертну діяльність.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що найвідоміший комп'ютерний бізнесмен Білл Гейтс також розлучився зі своєю дружиною. Що отримала його дружина після завершення шлюбу, а також яким чином їхнє розлучення може бути пов'язане з педофілами, дізнавайтеся в наших публікаціях.

Також на порталі ми розповідали подробиці розлучення одного із улюблених онуків британської королеви Єлизавети II.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини