Головна Новини Зірки персона Після тривалої перерви: яка актриса повертається в кіно
commentss НОВИНИ Всі новини

Після тривалої перерви: яка актриса повертається в кіно

Американська актриса Ліндсі Лохан вирішила повернутися в кіноіндустрію і вже отримала головну роль у різдвяній комедії

25 травня 2021, 19:00
Поділіться публікацією:

34-річна актриса, зірка фільмів "Божевільні перегони" і "Поцілунок на удачу" Ліндсі Лохан після тривалої перерви вирішила повернутися в кіно і вже отримала головну роль у новому фільмі від стримінгової платформи Netflix.

Після тривалої перерви: яка актриса повертається в кіно

Ліндсі Лохан / Фото: vidapress

Актриса знову вирішила спробувати удачу в Голлівуді й візьме участь у зйомках нової різдвяної комедії, які стартують в листопаді поточного року. Але ані назви фільму, ані дати прем'єри поки не повідомляють.

За сюжетом Ліндсі зіграє спадкоємицю сімейного бізнесу, яка вирушила в гори й упала з крутого схилу. Отямившись, дівчина зрозуміла, що нічого не пам'ятає, а опікується нею гарний власник будиночка в горах і його не за роками розвинена дочка.

Усі події будуть відбуватися на тлі підготовки до Різдва.

Хто ще зіграє в комедії — невідомо. А ось сценарій до неї написали Джефф Боннет, Рон Олівер, Джанін Даміан і Майкл Даміан.

Зазначимо, що останньою роботою Ліндсі Лохан у кіно була кримінальна драма "Каньони" (2013 року). Але глядачам не дуже сподобалася кінокартина. Пізніше актриса вела своє реаліті-шоу "Пляжний клуб Ліндсі Лохан", але воно недовго протрималося в ефірі.

Нагадаємо, що Ліндсі Лохан була дуже затребуваною юною актрисою, але слава і популярність запаморочили їй голову. Вона посала часто потрапляти в скандали, пов'язані з наркотичними речовинами. Потім переїхала за кордон і захопилася клубним бізнесом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудська знаменитість, зірка фільмів "Залізна людина" і "Вид зверху краще" Гвінет Пелтроу заявила, що більше не буде грати в кіно. Актриса зізналася, що тривалий час була публічною людиною, але це приносило їй дискомфорт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини