Головна Новини Зірки персона Після скандалу з Кіркоровим звільнилася продюсер Лободи
commentss НОВИНИ Всі новини

Після скандалу з Кіркоровим звільнилася продюсер Лободи

Нателла Крапівіна вирішила назавжди залишити шоу-бізнес

9 червня 2021, 10:21
Поділіться публікацією:

Гучний скандал з російським співаком Філіпом Кіркоровим, як виявилось, назавжди поставив крапку на продюсерській роботі відомої вітчизняної продюсерки Нателли Крапівіної. Вона вже багато років співпрацює з відомою в нашій країні та на теренах колишнього СНГ співачкою Світланою Лободою. Про це  продюсерка розповіла в Instagram.

Після скандалу з Кіркоровим звільнилася продюсер Лободи

Світлана Лобода та Нателла Крапівіна. Фото: instagram.com.

За словами Нателли Крапівіної, "все нескінченне кінець свій знаходить". Ще на своїй сторінці в соцмережі вона опублікувала фотографію про робочі будні з Лободою.

"Від сьогодні я більше не є продюсером Світлани Лободи і не хочу мати нічого спільного до шоу-бізнесу", — коротко додала Нателла, але причини такого кардинального рішення не назвала. Шанувальники підозрюють, що це – наслідки сварки з відомою російською поп-зіркою  Філіпом Кіркоровим.

У всьому винуваті соцмережі. Саме там розгорівся зірковий скандал.

Ще раніше, гостра на язик продюсерка,  російську премію МУЗ-ТВ   назвала  "цирком виродків". Дісталося і Філіпу  Бедросовичу. Очевидно, це була заготовлена відповідь на звинувачення королем російської естради  команди Світлани Лободи в плагіаті номера Бейонсе.

Далі було ще більше. Філіп опублікував на власній сторінці в Інстаграмі своє  фото з артистом, екс-коханим Ольги Бузової Давидом Манукяном, якого більше знають як DAVA. Вони разом виступали в Дубаї.

Коментар від Крапівіної не забарився. Вона сказала що це, паноптикум в чистому вигляді. Ще й образливо зауважила, що "раніше на Кавказі таких розчленовували на шашлики".

Філіп  Бедросович образився не на жарт. У власному  відеозверненні, він зауважив, що не сприймає будь-які форми дискримінації.

"Це образа і загрози в соцмережах, Нателла?",-  запитав поп-король у колеги по українському естрадному цеху.

За словами Філіпа, "деякі вже уявили собі, що вони вже в космосі, але за звичкою плавають в невагомості своїх фекалій". Кіркоров назвав цитату про розчленування його та молодого колеги на шашлики, дискримінацією. І добавив, що жорстоко виступатиме проти цього, хто б не стояв на його дорозі.

Нагадаємо, видання "Коментарі" інформувало про те, що Лобода показала обличчя молодшої доньки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини