Головна Новини Зірки персона Після страшної аварії помер 19-річний гонщик Moto3
commentss НОВИНИ Всі новини

Після страшної аварії помер 19-річний гонщик Moto3

19-річний швейцарський мотогонщик Джейсон Дюпаскьє помер в Італії після страшної аварії

30 травня 2021, 16:05
Поділіться публікацією:

На 20-му році життя перестало битися серце швейцарського мотогонщика Джейсона Дюпаскьє, який виступав за команду Saxon Carxpert PrustelGP.

Після страшної аварії помер 19-річний гонщик Moto3

Джейсон Дюпаскьє (фото з відкритих джерел)

Трагічну новину повідомили представники MotoGP на своїй офіційній сторінці у Twitter: "Ми з глибоким сумом повідомляємо про втрату Джейсона Дюпаскьє. Від імені всієї родини. Ми висловлюємо співчуття його команді, сім'ї та близьким. Тебе буде дуже не вистачати, Джейсон", — йдеться в тексті повідомлення.

Відомо, що молодий мотогонщик помер в одному з медичних закладів Флоренції, куди був доставлений у дуже важкому стані після аварії, яка сталася на Чемпіонаті світу з шосейно-кільцевих мотоперегонів Гран-Прі.

Джейсон Дюпаскьє на одному з поворотів упав зі свого мотоцикла і потрапив під колеса суперника. Мотогонщику була потрібна термінова неврологічна операція.

Повідомляється, що 19-річний хлопець займав 10-е місце в чемпіонаті Moto3 після п'яти етапів сезону. Нині чемпіонат розділений на три класи: MotoGP, Moto2 і Moto3.

Після страшної аварії помер 19-річний гонщик Moto3 - фото 2

Нагадаємо, що під час традиційного турніру No Limit Trackdays трапилася аварія, яка коштувала життя британському гонщику Бену Годфрі. На одній із ділянок траси Годфрі зіткнувся з іншим мотоциклістом, на великій швидкості впав і отримав травми, несумісні з життям.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що гонщиця і ведуча передачі "Руйнівники легенд" 36-річна Джессі Комбз загинула при спробі встановити рекорд швидкості на реактивному автомобілі.

Комбс, перебуваючи за кермом реактивного автомобіля, намагалася розігнатися до швидкості 996 кілометрів на годину. В результаті аварії жінка отримала травми, несумісні з життям.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини