Головна Новини Зірки персона Похмурий дворецький із "Уенздей" виявився спекотним мачо: як він виглядає насправді (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Похмурий дворецький із "Уенздей" виявився спекотним мачо: як він виглядає насправді (ФОТО)

Американський серіал "Уенздей" від стрімінгового сервісу Netflix, який побив усі рекорди з переглядів і став головною серіальною прем'єрою 2022 року, не перестає нагадувати про себе.

17 січня 2023, 00:15 comments1069
Поділіться публікацією:

Шоу стало другим за популярністю англомовним серіалом платформи з більш ніж 1,2 мільярда переглядів протягом перших 28 днів. Днями творці серіалу офіційно заявили, що "Уенздей" вже продовжили на другий сезон.

Похмурий дворецький із "Уенздей" виявився спекотним мачо: як він виглядає насправді (ФОТО)

Дворецький із "Уенздей"/ Фото: facebook.com/burceavalentingeorge

Повідомляється, що у продовженні серіалу центральною темою стануть стосунки Уенздей із членами її родини та оточуючими. Сценаристи хочуть глибше розкрити характер головної героїні та її взаємини з матір'ю – Мортішем Аддамс.

Варто зазначити, що серіал, який отримав неймовірну популярність, розкрив нам імена та особистості яскравих акторів, які раніше знаходилися "в тіні" та були практично нікому не відомі.

Одним із таких яскравих персоналій став молодий румунський актор Джордж Бурча (George Burcea), який у серіалі блискуче зіграв роль похмурого та мовчазного дворецького.

Похмурий дворецький із ”Уенздей” виявився спекотним мачо: як він виглядає насправді (ФОТО) - фото 2

Як виявилося, у житті "готичний дворецький" — це досить привабливий, спекотний красень, який активно веде свої соціальні мережі та регулярно бере участь у гарячих фотосесіях.

Відомо, що Джордж одружений і разом із дружиною вони виховують двох доньокк. Наразі румунському акторові виповнилося 35 років. У 2015 році він закінчив Національний університет театрального мистецтва та кінематографії.

Похмурий дворецький із ”Уенздей” виявився спекотним мачо: як він виглядає насправді (ФОТО) - фото 3

Робота в серіалі "Уенздей" стала однією з найяскравіших у кар'єрі актора, оскільки раніше він отримував лише малопомітні, епізодичні ролі у прохідних фільмах та кількох серіалах.

Раніше "Коментарі" писали про те, що Netflix анонсував другий сезон серіалу "Уенздей" (ВІДЕО). Фанати серіалу, який став неймовірним бестселером, з нетерпінням чекають на другий сезон шоу і вже починають робити припущення про його сюжет.

Читайте також: Вас це здивує: Дженна Ортега у серіалі "Уенздей" зіграла дві ролі (ФОТО). Новий американський серіал "Уенздей" від стрімінгового сервісу Netflix побив усі рекорди з переглядів і став касовим хітом.

Похмурий дворецький із ”Уенздей” виявився спекотним мачо: як він виглядає насправді (ФОТО) - фото 4



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини