Головна Новини Зірки персона Поїздка Данилка до Малахова в РФ виявилася фейком: артист дав коментар щодо інциденту
commentss НОВИНИ Всі новини

Поїздка Данилка до Малахова в РФ виявилася фейком: артист дав коментар щодо інциденту

Фотографія викликала хвилю чуток про те, що Данилко нібито відвідав Москву у 2021 році

13 січня 2021, 15:50
Поділіться публікацією:

Нещодавно на просторах інтернету з'явився знімок українського артиста і продюсера Андрія Данилка, який виступає під псевдонімом Вєрка Сердючка. На ньому він зображений разом з російським шоуменом Андрієм Малаховим і іншими зірками, і це викликало неоднозначну реакцію у шанувальників. Але, як незабаром з'ясувалося, фото було зроблено більше 10 років тому.

Поїздка Данилка до Малахова в РФ виявилася фейком: артист дав коментар щодо інциденту

Андрій Данилко. Фото: УНІАН

ЗМІ писали, що Андрій Данилко відправився в Москву, щоб привітати свого давнього друга Андрія Малахова з 49-річчям. Але артист прокоментував цю ситуацію, щоб в мережі перестали поширюватися чутки про нього.

Так, Данилко заявив, що даний знімок, який опублікував на своїй сторінці в соціальних мережах співак Прохор Шаляпін, дуже давній. Відповідно, інформація про те, що Андрій їздив в Москву, неправдива.

Поїздка Данилка до Малахова в РФ виявилася фейком: артист дав коментар щодо інциденту - фото 2

"Це фото було зроблено в гримерці, у 2010 році. Андрій (Данилко, — Ред.) Підтверджує цю інформацію", — пояснив український продюсер Андрій Уреньов.

Додамо, що 11 січня відомому російському журналісту, шоумену і телеведучому Андрію Малахову виповнилося 49 років. У 2019 його включили до списку бази центру "Миротворець", як людину, яка загрожує національній безпеці України.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Данилко "засвітився" на дні народження відомого шоумена в Росії. Популярний український артист Андрій Данилко на якийсь час знову припинив виступи в образі Вєрки Сердючки, але їздити до друзів в гості до Росії не перестав. Він відправився в Москву для того, щоб привітати свого давнього друга з днем народження.
Так, нещодавно російському шоумену і ведучому Андрію Малахову виповнилося 49 років. І Андрій Данилко разом зі своєю сценічною мамою (Інною Білоконь) поїхав до нього, щоб особисто його привітати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергей из Запорожья

13 січня 2021, 15:59

От мракобесия уже с ума сходите!


Новини