Головна Новини Зірки персона Пол Маккартні назвав Джона Леннона справжнім ініціатором розпаду The Beatles
commentss НОВИНИ Всі новини

Пол Маккартні назвав Джона Леннона справжнім ініціатором розпаду The Beatles

Колишній учасник культової групи The Beatles 79-річний Пол Маккартні протягом останніх майже 50 років вважався ініціатором розпаду

11 жовтня 2021, 23:54
Поділіться публікацією:

Сер Пол Маккартні поділився своїм баченням причини розпаду групи The Beatles: він звинувачує в цьому Джона Леннона. Про це він повідомив в інтерв'ю британському каналу BBC.

Пол Маккартні назвав Джона Леннона справжнім ініціатором розпаду The Beatles

The Beatles - фото з відкритих джерел

Колишній учасник культової групи The Beatles 79-річний Пол Маккартні протягом останніх майже 50 років вважався ініціатором розпаду знаменитої "ліверпульської четвірки". Адже саме він першим створив сольний альбом ( "McCartney" в 1970 році) і саме він першим оголосив про "перерву". Однак, сам Пол Маккартні вважає інакше: він стверджує, що група розвалив саме Джон Леннон.

"Я не спровокував розкол. Це був наш Джонні. Я не та людина, яка стала причиною розколу. Ні, ні, ні. Одного разу Джон увійшов до кімнати і сказав, що він виходить з The Beatles. І додав:" Це дуже захоплююче, це схоже на розлучення ", — розповів Маккартні.

Музикант також припустив, що The Beatles могли б існувати без Джона Леннона, і назвав цей період найважчим у житті:

"Справа насправді полягала в тому, що Джон починав нове життя з Йоко, і він хотів ... тиждень пролежати в Амстердамі в ліжку

заради миру. Ми не могли з цим сперечатися. Це був найважчий період мого життя. Це був мій група, це була моя робота, це було моє життя. Я хотів, щоб це тривало. Я думав, що ми робимо досить хороші речі — Abbey Road, Let It Be, непогано — і я думав, що ми можемо продовжити ", — стверджує музикант.

Сер Пол сказав, що скандал з розпадом The Beatles розгорівся через нового менеджера групи Аллена Кляйна, з яким він відмовився співпрацювати. Музикант стверджує, що кілька місяців їм довелося робити єдність, хоча всі знали, що групи прийшов кінець.

У підсумку Маккартні подав до суду на інші колективу, домагаючись розірвання їх договірних відносин, щоб утримати їх музику від рук Кляйна. Музикант стверджує, що через кілька років інші "бітлів" подякували йому за цей крок.

"Але я став причиною розколу", — ще раз підкреслив Маккартні.

Нагадаємо, один із засновників легендарної ліверпульської групи The Beatles Пол Маккартні написав пісню про президента США Дональда Трампа, яка увійде в новий альбом музиканта. Про це розповів сам музикант під час зустрічі зі студентами університету Ліверпуля інституту виконавських мистецтв, повідомляє видання The Liverpool Echo. Однак Маккартні не уточнив зміст тексту нової пісні. Але, з огляду на те, що він не входить в число прихильників американського президента, можна припустити, що навряд чи глава США і його оточення будуть задоволені композицією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини