Головна Новини Зірки персона Полякова розсекретила відносини дочки
commentss НОВИНИ Всі новини

Полякова розсекретила відносини дочки

Дівчина зайнята своїми справами

12 травня 2021, 23:46
Поділіться публікацією:

Популярна артистка Оля Полякова, розповіла трохи про свою дочку Машу. У Instagram Stories Полякова показала, як Маша відповідала неохоче і коротко на мамині питання.

Полякова розсекретила відносини дочки

Оля Полякова з донькою (фото з відкритих джерел)

"Вечір з донькою. Спілкуємося прям щосили", — написала співачка.

Дівчина зайнята своїми справами і не дуже хоче відволікатися на спілкування з мамою.

На запитання мами про хлопця Маша відповіла негативно і без подробиць, хоча раніше розповідала, що зустрічається з хлопцем.

Потім мама з донькою трохи поговорили англійською та заспівали кілька слів популярної пісні.

Полякова розсекретила відносини дочки - фото 2

Нагадаємо, 37-річна українська виконавиця Оля Полякова любить радувати шанувальників яскравими та відвертими фотографіями, демонструючи свою спокусливу фігуру. Нещодавно в мережі показали, як співачка виглядала у 20 років. На офіційній сторінці програми "Зоряний шлях" в Instagram з'явилася публікація з фотографіями Олі Полякової. Шанувальникам показали, як співачка виглядала у 20-річному віці і як виглядає зараз. На першому фото зірка позує в облягаючому фігуру плаття з квітковим принтом і зібраними в пучок волоссям, а на другому кадрі Полякова відображена з ефектним макіяжем, в схожому по фасону плаття смарагдового відтінку, але з короткими розпущеним волоссям.

Звичайно ж, такі знімки не залишилися без уваги. Одні шанувальники відзначили, що українська артистка з роками стає тільки гарніше, а її старша дочка Маша зростає повної її копією: "Красива тоді і зараз", "Жінка з роками стає як дороге вино", "Шикарна", "На першому фото — копія Маша", — відзначили фоловери.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Стар

12 травня 2021, 23:44

Как же плевать на эту б.л.я.д.о.т.у полякову и её кодло. Конченное существо и все её якобы творчество. Кобыла бездарная. тьфу мерзость.


Новини