Головна Новини Зірки персона Помер актор Андрій Мягков: що він говорив про Україну та Крим
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер актор Андрій Мягков: що він говорив про Україну та Крим

Він був одним з небагатьох

19 лютого 2021, 11:00 comments2721
Поділіться публікацією:

Вчора пішов з життя знаменитий радянський і російський актор Андрій Мягков. Стало відомо, що він говорив про окупацію Криму Росією, війну на Донбасі та Україну. Про смерть артиста повідомили в прес-службі МХТ імені Чехова, де він працював і виступав.

Помер актор Андрій Мягков: що він говорив про Україну та Крим

Фото: скрiншот

Найбільшу популярність Мягков отримав після ролей у комедіях режисера Ельдара Рязанова, де він зіграв роль Жені Лукашина в "Іронії долі" і Анатолія Новосельцева в "Службовому романі".

У 2014 році під час окупації Криму Росією Мягков виступив проти дій російської влади та підписав лист діячів культури, які засуджували політику президента РФ Володимира Путіна.

У 2015 році міністерство культури та інформаційної політики України внесло артиста в "білий список" діячів, які підтримували територіальну цілісність і суверенітет нашої країни.

Тоді міністр культури В'ячеслав Кириленко заявляв, що діячі мистецтва, яких Україна включає в "білий список", повинні отримувати максимальне сприяння на території нашої країни в разі виникнення необхідності.

Довідка: в березні 2014 року на території Криму з'явилися військові без розпізнавальних знаків, які захопили кримський парламент, аеропорт в Сімферополі та інші об'єкти критичної інфраструктури.

16 березня був проведений незаконний "референдум", який не був визнаний Україною та міжнародною спільнотою. Через кілька днів, всупереч всім нормам міжнародного права, президент РФ Володимир Путін підписав указ про "приєднання" Криму до Росії.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Росії розповіли про повернення Криму під час Навальний.

Читайте також, чому Порошенко купив телеканал "Прямий".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Aleks

19 лютого 2021, 16:04

Ну так давайте захватывайте дальше в глубь европы ведь и там сплошная угроза, не так ли ? Еще раз подтверждаю - психически расстроенное общество у вас!

Никогда мы не будем братьями

19 лютого 2021, 12:33

Нападать на всех соседей лишь потому что КАЖЕТСЯ что вам что то угрожает это психическое розстройство. Россия пошла на РЕАЛЬНЫЕ преступления и оправдать это нельзя.

Алекс

19 лютого 2021, 12:21

Небрат, сам ты дурак! И сцыкун. Ракет, направленных на кремль и так хватает!

Брат

19 лютого 2021, 11:12

Короче-дурак он был Надо было еще тогда лишить его званий-или он не понимал,что не верни Россия Крым,там бы через год встала амерская база с ракетами,направленными в том числе и на него-дурака.


Новини