Головна Новини Зірки персона Помер актор Джозеф Сіраво, який зіграв у культовому американському серіалі
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер актор Джозеф Сіраво, який зіграв у культовому американському серіалі

Причиною смерті актора стала онкологія

12 квітня 2021, 20:20
Поділіться публікацією:

Стало відомо про смерть американського актора Джозефа Сіраво, який отримав популярність завдяки ролі Джонні Сопрано в культовому кримінальному серіалі "Клан Сопрано". Його життя забрало онкологічне захворювання у віці 64 роки. Звістку про смерть актора повідомило видання "Лента.ру", посилаючись на The Independent.

Помер актор Джозеф Сіраво, який зіграв у культовому американському серіалі

Джозеф Сіраво - фото з відкритих джерел

Джозеф Сіраво дебютував на великому екрані в кримінальній драмі 1993 року "Шлях Карліто". Там він працював на одному знімальному майданчику з Аль Пачіно і Шоном Пенном. Актор також був учасником постановок на Бродвеї. Перш за все актор відомий широкій аудиторії, як виконавець ролі Джонні Сопрано, батька головного героя Тоні в серіалі "Клан Сопрано". Однією з його останніх робіт була участь у фільмі "Сирітський Бруклін" режисера Едварда Нортона.

Нагадаємо, що напередодні онкологія забрала життя ще одного талановитого актора зі світовим ім'ям. Через ракову пухлину, що розташувалася в мозку, помер британець Пол Ріттер, відомий українському глядачеві за роллю вченого Дятлова з серіалу "Чорнобиль". Ріттер пішов з життя в сімейному колі. У нього залишилися дружина і двоє синів — Ной і Френк. Місяць тому, на початку березня, акторові виповнилося 55 років.

Раніше портал "Коментарі" писав, що стало відомо про смерть відомої радянської актриси Серафими Холіної. Артистка померла у віці 97 років, проте точна причина смерті поки не повідомляється. Популярність Холіній принесла роль ведучої показу мод у знаменитій кінострічці "Діамантова рука". Бездиханне тіло актриси виявила її донька Людмила Голубицька в квартирі, розташованій на проспекті Вернадського в Москві.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини