Головна Новини Зірки персона Помер актор, який озвучував Бетмена в мультсеріалах та іграх (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер актор, який озвучував Бетмена в мультсеріалах та іграх (ВІДЕО)

Актор Кевін Конрой помер у віці 66 років. За попередніми даними, він мав серйозне онкологічне захворювання.

11 листопада 2022, 23:53
Поділіться публікацією:








Американський актор театру, кіно, телебачення і озвучування Кевін Конрой, який набув найбільшої популярності як голос Бетмена в популярному мультсеріалі 90-х під назвою "Бетмен" і в багатьох інших серіалах і фільмах анімаційного всесвіту DC помер у четвер, 10 листопада, від тривалої хвороби.

Помер актор, який озвучував Бетмена в мультсеріалах та іграх (ВІДЕО)

Бетмен/фото з відкритих джерел

Як актор озвучення Кевін Конрой здобув популярність за озвучення персонажа Бетмена в популярному однойменному мультсеріалі " Бетмен" (1992-1995). Він продовжив свою роль у наступних спін-офах: The New Batman Adventures (1997-1999), Бетмен майбутнього (1999-2001), Ліга справедливості (2001-2004) і Ліга справедливості: Без кордонів (2004-2006), що об'єднуються в єдиний анімаційний всесвіт DC .

Кевін повернувся до ролі Бетмена в популярних іграх Batman: Arkham Asylum (2009) і Batman: Arkham City (2011), здобувши ще більшу популярність у фанатських колах.

У 2019 році Конрой нарешті зіграв Брюса Уейна наживо в кросовері "Криза на нескінченних Землях" у рамках Всесвіту Стріли . Він зіграв альтернативну версію Уейна на одній з паралельних Земель. У костюмі Бетмена він так і не постав на екрані, оскільки його персонаж сильно ослаб здоров'ям і був змушений постійно ходити в екзоскелеті, що підтримує його.

Про смерть Конроя повідомила його колега по цеху — Дайана Першінг, яка грала лиходійку Отруйний плющ разом із Конроєм у мультсеріалах та іграх. Дайана написала у своїй соцмережі про те, що Конрой " був хворий деякий час" і зазначила, що його не вистачатиме фанатській спільноті: "...його дуже не вистачатиме не тільки акторам серіалу, а й легіону його шанувальників у всьому світі... спочивай з миром, друже ".

Раніше "Коментарі" писали про те, що у США чоловік вкрав біткоїни на мільярди доларів: як йому це вдалося.

Читайте також:  Кіану Рівз на висоті: вийшов дебютний трейлер бойовика "Джон Уік — 4".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини