Головна Новини Зірки персона Помер актор з серіалу "Каменська": відома причина смерті
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер актор з серіалу "Каменська": відома причина смерті

Артиста не стало на 73-му році життя

19 лютого 2022, 00:55 comments1048
Поділіться публікацією:

В п’ятницю, 18 лютого пішов з життя популярний радянський та російський актор театру та кіно, що знімався  також і в українських фільмах Борис Невзоров.  Про це інформує ТСН.

Помер актор з серіалу "Каменська": відома причина смерті

Борис Невзоров (фото з відкритих джерел)

 Виконавець відомих кіноролей захворів на коронавірусну хворобу, важко переніс її перебіг. Ця недуга і викликала ускладнення, через які митець помер. Борису Георгійовичу Невзорову виповнилось 72 роки.

 "Сьогодні Борис Невзоров  помер. Covid-19", — зазначила керівниця Малого театру Тамара Михайлова.

З’явилась інформація, що  всі спектаклі, у яких мав грати артист, скасували.

Важливо, що  Борис Невзоров за роки своєї творчої діяльності зіграв  ролі в багатьох картинах. Глядачам він запам’ятався  завдяки таким фільмам та серіалам, як "Дурень", "Майор", "Далекобійники 2", "Марш Турецького", "Каменська" та інші.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що помер актор з "Вулиці розбитих ліхтарів". На 71-му році життя перестало битися серце відомого російського актора, зірки серіалу "Вулиці розбитих ліхтарів" Олександра Жданова. Сумну новину на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікував театр "На Ливарному". У повідомленні говориться, що актора не стало в неділю, 21 лютого. Ймовірною причиною смерті став рак, з яким Олександр Жданов боровся довгий час. Повідомляється, що в березні поточного року театр "На Ливарному", в якому Олександр Жданов працював з 1976 року, збирався відсвяткувати його творчий ювілей — 45 років на сцені. Колеги розповідають, що актор був дуже чуйним, у нього було чудове почуття гумору і він веселив всіх своїми іскрометними байками. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини