Головна Новини Зірки персона Помер барабанщик культового рок-гурту The Rolling Stones
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер барабанщик культового рок-гурту The Rolling Stones

Музиканта не стало на 81-му році життя

24 серпня 2021, 21:54
Поділіться публікацією:

У вівторок, 24 серпня, стало відомо про смерть легендарного музиканта, барабанщика всесвітньо відомого британського рок-гурту The Rolling Stones Чарлі Воттса. Його серце зупинилося на 81-му році життя. Трагічну звістка оприлюднив прессекретар музиканта, пише "Новое время" з посиланням на BBC.

Помер барабанщик культового рок-гурту The Rolling Stones

Чарлі Воттс - фото з відкритих джерел

"З величезним жалем ми оголошуємо про смерть улюбленого Чарлі Воттса", — сказано в повідомленні.

Повідомляється, що Воттс помер в одній з лікарень Лондона, сьогодні, 24 серпня. Він пішов з життя в мирній обстановці, в оточенні близьких людей.

У повідомленні музиканта називають не тільки "одним з кращих барабанщиків покоління", а ще й улюбленим чоловіком, батьком і дідусем.

Звістку про смерть Чарлі Воттса опублікували за кілька тижнів після того, як стало відомо, що він пропустить гастролі групи в Сполучених Штатах, щоб поправити здоров'я після медичної процедури. Однак, якої саме, не повідомлялося.

Видання зазначає, що ще в 2004 році у барабанщика діагностували онкологічне захворювання, а саме рак горла.

Відзначимо, що Чарлі Уоттс був учасником легендарної рок-групи The Rolling Stones з січня 1963-го року.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що шанувальники британської версії серіалу про відомого детектива Шерлока Холмса глибоко сумують. Згідно з інформацією BBC News, що не стало 84-річної актриси Уні Стаббс, яка зачарувала багатьох глядачів в ролі домовласниці Шерлока, місіс Хадсон. Стаббс змогла домогтися популярності ще в 60-х роках минулого століття. Вона відома як за старими роботами "Літні канікули", "Допоки смерть не розлучить нас", "Вежі Фолтена", так і за більш сучасними, типу "Міс Марпл: забуте вбивство".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини