Головна Новини Зірки персона Помер Борис Мойсеєв у віці 68 років
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер Борис Мойсеєв у віці 68 років

Йому було 68 років

27 вересня 2022, 17:12 comments2012
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

27 вересня 2022 року помер російський та радянський співак Борис Мойсеєв у віці 68 років. Про це повідомляє низка російських ЗМІ.

Помер Борис Мойсеєв у віці 68 років

Помер Борис Моїсеєв у віці 68 років. Фото з відкритих джерел

Мойсеєв народився у місті Могильов, Білорусь у 1954 році. Співак мав імідж гея і часто казав, що не приховував своєї орієнтації. Багато років його вважали одним із перших зірок російської естради, хто здійснив камінг-аут. Хоча вже 2010 року в одному з інтерв'ю співак розповів, що це лише його образ, а сам він – гетеросексуал.

Свою кар'єру артист розпочав як танцюрист, і популярність отримав працюючи з тодішньою зіркою російської естради – Аллою Пугачовою.

Мойсеєв був проти проведення гей-парадів у Російській Федерації, також він виступав проти одностатевих шлюбів. У 2003 році російський співак вступив до лав російської партії "Єдина Росія". Як каже сам артист, головна причина входження до політичної партії – це його захист та безпека. Також Борис Мойсеєв підтримував однопартійну систему влади в РФ і позитивно висловлювався про президентів Росії – Володимира Путіна та Дмитра Медведєва.

Сам артист пішов зі сцени ще 2016 року. За його словами це був цілком свідомий вибір. 2020 року у Бориса Мойсеєва стався інсульт, після чого співак довгий час був прикутий до ліжка.

Тіло мертвого артиста виявив арт-директор Сергій Горох, який і повідомив, що Борис Мойсеєв помер 27 вересня близько другої годин.

Раніше портал "Коментарі" писав про смерть королеви Великої Британії Єлизавети ІІ. Вона померла у віці 96 років і просиділа на троні найбільше часу.

Також "Коментарі" повідомляли, що помер останній президент СРСР Михайло Горбачов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини