Головна Новини Зірки персона Помер ексучасник відомої музичної групи Slipknot
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер ексучасник відомої музичної групи Slipknot

Про смерть музиканта повідомили його родичі

28 липня 2021, 15:59
Поділіться публікацією:

Стало відомо про смерть відомого барабанщика і співзасновника ню-метал-групи Slipknot Джої Джордісона. Його серце перестало битися на 46-му році життя. Про це повідомляється в американському журналі The Rolling Stone.

Помер ексучасник відомої музичної групи Slipknot

Джої Джордісон. Фото з відкритих джерел

За інформацією джерела, про трагічну новину розповів один з членів сім'ї музиканта. Він також зазначив, що Джої помер уві сні. Однак точна причина смерті не повідомляється.

За бажанням сім'ї померлого на похороні не буде сторонніх людей. Тому фанатів і представників ЗМІ попросили поважати їх потребу у самоті в цей важкий час. За словами родичів, буде проведена приватна панахида.

Помер ексучасник відомої музичної групи Slipknot - фото 2

Відомо, що у 2013 році в музиканта діагностували рідкісну неврологічну запальну патологію — поперечний мієліт. Це захворювання спинного мозку, що блокує передачу нервових імпульсів по спинному мозку. Це стало причиною його відходу з групи Slipknot у 2013 році.

На церемонії вручення нагороди Metal Hammer Golden Gods Awards у 2016 році Джої Джордісон розповів, що більше не міг грати у групі. У нього було те, що він не міг побажати своєму злому ворогові, — розсіяний склероз. Тому йому довелося покинути музику і проходити терапію, щоб перемогти хворобу. На момент того виступу Джої вже повернувся до музики та грав у складі групи Vimic.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало читачів про те, що після тривалої хвороби пішов із життя джазовий британський музикант, який написав спільний хіт з Девідом Боуї.

Також сайт повідомляв про те, що від Covid-19 помер американський блогер, який був затятим противником вакцинації. Детальніше читайте в нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини