Головна Новини Зірки персона Помер геніальний український музикант і композитор: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер геніальний український музикант і композитор: що відомо

Музикант Сергій Круценко помер у віці 55 років

9 січня 2023, 21:55 comments1591
Поділіться публікацією:

Не стало геніального українського композитора, продюсера, режисера Сергія Круценка. Музикант пішов з життя, маючи лише 55 років.  Про це пише в соціальних мережах вітчизняна виконавиця Джамала. 

Помер геніальний український музикант і композитор: що відомо

Помер музикант Сергій Круценко (фото з відкритих джерел)

"Помер мій друг і без перебільшення – абсолютний геній. Музикант, композитор, аранжувальник, поет, режисер, оператор та батько. Людина, з якою я працювала 1,5 роки над масштабним проектом, який не вписується в жодні стандартні рамки музичного твору", – розповідає  співачка.

Коли почалась війна,  Круценко залишився в столиці, нікуди не їхав.

"Сергій Круценко помер не на фронті, але я записую його смерть на рахунок нашого ворога, бо вони забирають не лише наше життя, а й руйнують наше психологічне та фізичне здоров'я. Коли влаштовують терор, вбивають нас і морально. А тим, хто чуйний і вразливий – це дається складно", — продовжила Джамала.

Композитор  турбувався за свою 83-річну матір, яка втратила зір і яку він опікав, переживав за дітей, яких потрібно було перевезти.

За словами Джамали, розповіла, музикант  творив  авторську оперу, фільм про Бабин Яр і працював над  науковою роботою про дослідження та вплив звуку.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у США помер відомий композиторВ  Сполучених Штатах  пішов з життя  композитор, що створив музичний супровід до  популярного серіалу "Твін Пікс" Анджело Бадаламенті. Музикант мав  85 років. Американський композитор і піаніст був талановитим. Він став відомим, тому, що тісно співпрацював із відомими на той час артистами.   Найбільшу популярність  музиканту  принесла спільна робота  з режисером відомого серіалу "Твін Пікс" Девідом Лінчем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини