Головна Новини Зірки персона Помер культовий актор з серіалу "Друзі"
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер культовий актор з серіалу "Друзі"

Актора Меттью Перрі, який зіграв Чендлера у популярному серіалі "Друзі", знайшли мертвим.

29 жовтня 2023, 08:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американський актор з серіалу "Друзі" Меттью Перрі помер 28 жовтня у власному будинку у віці 54 років. Актора знайшли мертвим у джакузі. За заявами поліції на місці події не було наркотиків, а смерть була не насильницькою.

Помер культовий актор з серіалу "Друзі"

Помер актор Меттью Перрі з серіалу "Друзі". Фото з відкритих джерел

Меттью Перрі – один з шести героїв культового серіалу "Друзі". Актор зіграв роль Чендлера Бінга — одного з найкумедніших персонажів серіалу, який постійно жартував. В останніх сезонах Чендлер мав стосунки з Монікою, яка позитивно вплинула на його характер.

Меттью Перрі помер у в будинку в Лос-Анджелесі. На смерть актора вже встигли відреагувати фанати по всьому світу, а також компанія Warner Bros.

"Меттью був неймовірно талановитим актором. Вплив його комедійного генія відчувався у всьому світі. Це неприємний день, і ми висловлюємо свою любов його родині, його близьким і всім його відданим шанувальникам", — повідомили у Warner Bros. яка випускала серіал "Друзів".

У 2022 році Меттью Перрі випустив книжку під назвою Friends, Lovers and the Big Terrible Thing, яку можна перекласти як "Друзі, коханці і велика жахлива річ". У ній він описав своє життя в період зйомок в серіалі "Друзі" та після нього. Актор зізнався, що вживав наркотики і в якийсь момент потрапив на лікарняне ліжко. Лікарі давали йому 2% шансів, щоб вижити. Після цього випадку, Меттью Перрі перестав вживати наркотики.

Меттью Перрі крім ролі у серіалі "Друзі" також зіграв у фільмах "17 знову", "Дев’ять ярдів", "Десять ярдів" та інших постановках. Останню роль Меттью Перрі зіграв у документальному фільмі "Друзі: Возз'єднання". В якому актори з серіалу зустрілись після багатьох років по завершенні серіалу та пригадали найцікавіші моменти з нього.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли, що серіалу "Друзі" виповнюється 29 років з моменту виходу першої серії.

Також "Коментарі" писали про зірку серіалу "Друзі", яка розповіла про свою найбільшу помилку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини