Головна Новини Зірки персона Помер легендарний хореограф Григорій Чапкіс
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер легендарний хореограф Григорій Чапкіс

Помер народний артист України, легендарний хореограф, суддя шоу «Танці з зірками» Григорій Чапкіс

14 червня 2021, 00:20 comments1659
Поділіться публікацією:

На 92-му році життя перестало битися серце відомого хореографа, народного артиста України Григорія Чапкіса. Сумну новину підтвердив його син на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Помер легендарний хореограф Григорій Чапкіс

Григорій Чапкіс (фото з відкритих джерел)

Грег Чапкіс опублікував в InstaStories всього одну фразу: "RIP DAD" і зазначив сторінку свого батька в соціальній мережі, залишивши смайлик у вигляді розбитого серця.

Помер легендарний хореограф Григорій Чапкіс - фото 2

Відомо, що останнім часом хореограф був в поганому стані, його здоров'я було підірване після декількох важко перенесених пневмоній. Перший раз з двостороннім запаленням легенів народний артист потрапив до лікарні в грудні 2020 року. Йому було важко дихати, хоча тест на коронавірусну інфекцію був негативним. Напередодні Нового року йому стало краще і Чапкіса відправили додому, але перед Різдвом знову госпіталізували з пневмонією. У медичному закладі він пробув кілька днів. Але на початку лютого знову опинився на лікарняному ліжку через ускладнення. Але навіть попри це, Григорій Чапкіс завжди намагався залишатися позитивним.

Легендарний балетмейстер, попри вік, не залишав справу свого життя і продовжував активно блищати на сцені. Він запам'ятався не тільки своїми яскравими танцювальними номерами й "гострими" фразочками, а й неймовірним оптимізмом, ентузіазмом і життєвою енергією.

Нагадаємо, що у вересні 2020 року український хореограф Григорій Чапкіс заявив, що одружився в четвертий раз. Його обраницею стала жінка на ім'я Міла, якій 38 років, і вона є ровесницею його внучки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що суддя шоу "Танці з зірками" Григорій Чапкіс показав своїм апартаменти й розсекретити, куди переїхав жити з молодою дружиною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини