Головна Новини Зірки персона Помер молодий гуморист з "Ліги сміху": що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер молодий гуморист з "Ліги сміху": що сталося

Гуморист найбільш відомий як лідер команди "Ніколь Кідман".

20 вересня 2024, 21:55
Поділіться публікацією:

  Пішов з життя український гуморист Юрій Рябченко, учасник популярного проєкту "Ліга сміху". Комік здобув популярність як лідер команди "Ніколь Кідман". Сумну звістку оприлюднила гостьова редакторка "Ліги сміху" Одарка Царенко на своїй сторінці в Instagram, підкресливши, що Юрій був не лише талановитою людиною, а й доброю особистістю.

Помер молодий гуморист з "Ліги сміху": що сталося

Гуморист Юрій Рябченко (фото з відкритих джерел)

"Велика втрата в нашій родині "Ліги сміху". Пішов із життя Юра Рябченко — актор і автор команд "Ніколь Кідман", "Луганська збірна", "Другой Мир", "До Лампочки" (СНУ Луганськ), "СНУки" (СНУ Луганськ). Це був великий талант і просто хороша людина", – написала вона.

Поки що не повідомляється про причину його смерті. Одарка Царенко закликала долучитися до збору коштів, які підуть на допомогу родині Рябченка та на його поховання.

"Всі кошти будуть передані на поховання та підтримку його родичів, які наразі перебувають у Луганській області. Інформація щодо церемонії поховання буде опублікована згодом. Світла пам'ять. Спочивай з миром, друже", – додала вона.

Юрій Рябченко був родом із Луганської області. Його кар'єра гумориста розпочалася ще в юні роки, а для участі в "Лізі сміху" йому довелося переїхати до Києва, де він мешкав останнім часом. У своїх соцмережах комік здебільшого ділився фотографіями зі зйомок та роботи, але останній допис опублікував ще навесні минулого року.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що найкращий бомбардир Чемпіонату світу 1990 року померТрагічна новина надійшла з Італії — помер видатний футболіст Сальваторе "Тото" Скіллачі у віці 59 років. Він став відомим завдяки своїм феноменальним виступам на Чемпіонаті світу 1990 року, де здобув титул найкращого бомбардира, забивши шість голів. Цей турнір отримав йому міжнародну славу та бронзову медаль для збірної Італії. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини