Головна Новини Зірки персона Помер один із творців "Гри престолів": в його крові була знайдена отрута
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер один із творців "Гри престолів": в його крові була знайдена отрута

На цей момент під вартою як головний підозрюваний перебуває керівник відділу кіно і телебачення Yoozoo Group Сю Ляо

28 грудня 2020, 16:15
Поділіться публікацією:

У віці 39 років не стало творця китайської ігрової студії Yoozoo Games і відомої всьому світу саги "Гри престолів" Лінь Ци. Повідомляється, що причиною його смерті стало отруєння. У його крові були знайдені сліди отруйної речовини, передає видання Deadline.

Помер один із творців "Гри престолів": в його крові була знайдена отрута

Лінь Ци. Фото: obozrevatel

Згідно зі словами інсайдерів, Лінь Ци стало погано 16 грудня, тому він звернувся за допомогою в лікарню. 25 грудня його близькі повідомили про смерть знаменитості.

Співробітники правоохоронних органів не виключають версії, що продюсера могли вбити, підсипавши отруйну речовину йому в чай. Також повідомляється, що на цей момент головним підозрюваним є керівник відділу кіно і телебачення Yoozoo Group Сю Ляо. Він уже знаходиться під вартою до з'ясування всіх обставин трагедії.

Причина, по якій колегу Лінь затримали, може бути в тому, що перед цим між ними виник конфлікт. Який нібито і міг стати причиною того, що Сю Ляо вирішив отруїти продюсера.

Відомо, що Лінь Ци заснував студію Yoozoo Games у 2009 році та був її керівником до останнього дня свого життя. Компанія спеціалізується на мобільних і браузерних іграх.

Найвідомішим її продуктом стала гра, яка була створена за мотивами серіалу "Гра престолів" — Game of Thrones: Winter Is Coming. Крім неї, величезну популярність серед користувачів отримали й інші продукти Yoozoo Games: "Drakensang Online", MMORPG "League of Angels" і "DarkOrbit".

Студія також працювала над екранізацією масштабних проектів, таких як серіал "Гра Престолів" (HBO) і фільм "Проблема трьох тіл" для Netflix. Екранізація останнього планується у 2022 році на стрімінговій платформі.

Як повідомляє Hurun China Rich List, статок відомого продюсера — 1,3 млрд доларів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, помер один з найвідоміших мультиплікаторів сучасності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини