Головна Новини Зірки персона Помер талановитий музикант, зірка шоу "Україна має талант" (Відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер талановитий музикант, зірка шоу "Україна має талант" (Відео)

Фіналісту проекту "Україна має талант" Петру Сказківу було 33 роки

5 лютого 2021, 10:35
Поділіться публікацією:








Стало відомо про смерть українського талановитого музиканта Петра Сказківа. Про це повідомила підприємниця Наталія Кульчицька на своїй Facebook-сторінці. 

Помер талановитий музикант, зірка шоу "Україна має талант" (Відео)

Петро Сказків - померла зірка проекту Україна має талант. Фото: 24 канал

Петро став зіркою сьомого сезону шоу "Україна має талант" у 2015-му році.

Хлопець прожив 33 роки. Раніше повідомлялося, що в музиканта серйозні проблеми зі здоров'ям. Восени 2020-го року лікарі поставили йому діагноз - плоскоклітинний рак легенів G2. 

Попри те, що лікування хлопця фінансувалося багатьма установами, підприємцями та знайомими, медицина  виявилася безсилою перед серйозною хворобою.

Після того, як стало відомо про смерть чоловіка в мережі посипалося чимало спогадів про подробиці життя Петра та співпраці з ним. Серед відомих людей співчуття висловили Олександр Положинський, Катя Chilly, Олександр Божик, Mox Perkalaba, Міша Адамчак і інші.

Нагадаємо, що Петро Сказків родом з Ворохти Івано-Франківської області. Він майстерно грав на цимбалах. Цьому вмінню його навчив батько.

Музикант став широко відомим після того, як взяв участь в проекті "Україна має талант". Він завоював серця глядачів, суддів та дібрався до фіналу.

Відео з його виступом можна переглянути нижче.


Раніше повідомлялося, що 4 лютого помер Михайло Суркіс — батька бізнесменів, власників ФК "Динамо" Григорія та Ігоря Суркісів. Легендою покійного Михайла Суркіса назвати є за що: він дожив до 101 року, майже 60 із яких пропрацював лікарем-невропатологом. Вчився на медичному за бажанням родини, був учасником Другої світової війни, дійшов до Берліну, нагороджений багатьма орденами та медалями, віддавав усього себе улюбленій справі. Крім того, чоловік дуже пишався успіхами дітей, особливо на футбольному поприщі. Про подробиці його життя, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що британський ветеран, сер Том Мур, що прославився своїм парі, завдяки якому він під час пандемії зміг зібрати понад 33 млн фунтів, помер в лікарні, не доживши всього три місяці до свого 101-річчя. Про його життя читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини