Головна Новини Зірки персона Помер український актор, який потрапив до Книги рекордів Гіннесса
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер український актор, який потрапив до Книги рекордів Гіннесса

Серце актора перестало битися на 38 році життя

23 серпня 2021, 22:35 comments3174
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В американській лікарні помер актор і за сумісництвом найвища в світі людина українського походження — Ігор Вовковинський. Про це повідомляє видання Twin Cities, посилаючись на пост матері загиблого Світлани Вовковинської в соціальній мережі Facebook.

Помер український актор, який потрапив до Книги рекордів Гіннесса

Помер Ігор Вовковинський. Фото: Facebook

Згідно з повідомленням Вовковинської, Ігор помер 20 серпня о 22:17 в лікарні міста Рочестер, штат Міннесота. У актора була хвороба серця, яка і привела до його смерті. В останні години життя Вовкіновского поруч з ним в лікарні перебувала його мати і брат Олег.

"Його остання вечеря — шматок київського торта і фанта", — написала мати загиблого.

Також незадовго до смерті до актора в лікарню прийшла дружина брата з дітьми. Він був дуже радий їх бачити, хоча вже на той час Ігорю було дуже важко розмовляти.

Помер український актор, який потрапив до Книги рекордів Гіннесса - фото 2

Ігор Вововінскій народився 18 вересня 1982 місті Бар, що на Вінниччині. Відомий своїм великим зрістом — 234,5 см. Чоловік був занесений в Книгу рекордів Гіннесса. А в 2010 році був визнаний найвищою людиною в Сполучених Штатах Америки.

З самого дитинства у Вовкіновского діагностували пухлину в гіпофізі, яка стала причиною його зростання. У віці 7 років Ігор разом з сім'єю переїхав до США. Там же і проходило його лікування.

Актор з'являвся в американській комедії "Позашлюбний тиждень" в ролі високого товариша Джонні Хайдевея, а також в "Шоу доктора Оз", що присвячено здоров'ю.

Помер український актор, який потрапив до Книги рекордів Гіннесса - фото 3

На фото — Ігор Вовковинський зі своєю мамою

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що актор з фільму "Вбити Білла" помер від коронавируса. Відомо, що він захворів коронавірусів в кінці липня. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що у мерла зірка британського серіалу "Шерлок". Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини