Головна Новини Зірки персона Помер відомив російський модельєр Валентин Юдашкін
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер відомив російський модельєр Валентин Юдашкін

У Росії через онкологічне захворювання помер популярний модельєр Валентин Юдашкін

2 травня 2023, 22:35
Поділіться публікацією:

В терористичній РФ  пішов з життя зірковий кутюр'є і модельєр Валентин Юдашкін. Як повідомляють, російському модельєру було 59 років і він вів  боротьбу з онкологічною  хворобою. Про це  інформують на пропагандистському "Першому каналі".

Помер відомив російський модельєр Валентин Юдашкін

Валентин Юдашкін (фото з відкритих джерел)

"Геніальний модельєр, визнаний майстер світової моди. Його вбрання носили зірки шу-бізнесу, театру і кіно, а покази завжди приковували величезну увагу", — йдеться в інформації телеканалу.

Сумну звістку  оприлюднила дружина модельєра.

Зірковий кутюр’є  вів боротьбу з раком з 2016 року. Він  потрапив у скандальну історію,  після того, як не засудив напад  Росії на Україну. Він  був єдиним з росіян, якому було  заборонено брати участь у Тижні моди в Парижі.

Ще в  2008 році Юдашкін  був розробником нової військової  форми для Міністерства оборони РФ. У грудні 2010 року  після переохолодження від 160 до 250 солдатів строкової служби в Кемеровському  регіоні  були госпіталізовані, причиною НП, за деякою інформацією була нова форма для солдатів. В  2011 році в Росії було  забраковано форму, яку розробив  Юдашкін, через погану якість матеріалів і негативну функціональність.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що помер російський письменник, який закликав бомбити Україну.Пішов з життя  російський письменник і публіцист Едуард Багіров,  що підтримував військове вторгнення в Україну.  Росіянину виповнилось  лише 47 років. За їх інформацією,  тиждень тому Багіров  впав у кому. Медики намагались   врятувати зірковому пацієнту  життя, але  в нього  перестали працювати  всі життєво важливі органи. З якої причини публіцист впав у кому – не повідомляють. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини