Головна Новини Зірки персона Помер відомий актор та гуморист із "Каламбуру"
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер відомий актор та гуморист із "Каламбуру"

Гумориста Сергія Гладкова не стало у віці 60 років

19 жовтня 2023, 23:15
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 19 жовтня 2023 року, з’явилась  інформація про  те, що пішов з життя український  актор  та гуморист  Сергій Гладков.  Він  став популярним  завдяки  ролям, зіграним  в таких комедійних шоу, як "Каламбур" та "Село дурнів".

Помер відомий актор та гуморист із "Каламбуру"

Помер актор Сергій Гладков (фото з відкритих джерел)

Про смерть Гладкова повідомив  його колега, актор Вадим Набоков в соціальних мережах. Про причину трагедії нічого не повідомляється.

Український гуморист родом з  Харкова. Сергій Гладков  став творцем та автором гумористичної телепередачі "Каламбур". Артист став надзвичайно популярним, зігравши  роль Мужика в шоу "Село дурнів". Серед  інших  популярних персонажів, які створив  Гладков,  пам’ятається глядачам  Невдаха з рубрики "Бар Каламбур", Дранкель  з "Залізного капута" та Місіс Бурпул з "Крутого піке".

Помер відомий актор та гуморист із ”Каламбуру”   - фото 2

Сергій Гладков  був включений  до складу  відомого гумористичного шоу під назвою "Маски-шоу". Ще покійний гуморист  працював звукоінженером  та займавсь розробкою звукових ефектів.  В нього залишилась  родина та двоє дітей.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що померла популярна народна артистка УкраїниНародна артистка України Ніна Матвієнко померла у віці 75 років. Дочка артистки не уточнила подробиць смерті Ніни Матвієнко. Тоня Матвієнко виклала фото народної артистки та підписала зображення словами "мама померла…". Ніна Матвієнко народилась на Житомирщині у селищі Неділище 10 жовтня 1947 року. У школі її порадили спробувати свої сили в Українському народному хорі ім. Г. Верьовки. Дівчина записалась у студію хору, а після двох років навчань стала солісткою.

 Співачка вела активну діяльність та має у своє му репертуарі, як власні пісні, так і записи українських народних пісень.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини