Головна Новини Зірки персона Помер відомий репер DMX
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер відомий репер DMX

Музикант і актор DMX помер у віці 50 років

9 квітня 2021, 23:25
Поділіться публікацією:

Американський репер DMX (справжнє ім'я — Ерл Сіммонс) помер сьогодні, 9 квітня. Про це стало відомо із заяви його сім'ї.

Помер відомий репер DMX

Помер репер DMX

Музикант помер в лікарні Уайт-Плейнс, за кілька днів до цього лікарі перевели його на систему життєзабезпечення. Артист знаходився в лікарні з 3 квітня, коли у нього стався серцевий напад в його будинку в Нью-Йорку на тлі передозування наркотиками.

DMX (Dark Man X) почав читати реп на початку 1990-х і випустив свій дебютний альбом "It's Dark and Hell Is Hot" в 1998 році.

Після смерті колег-реперів The Notorious B.I.G. і Тупака Шакура, перш ніж він увірвався на сцену, DMX став однією з головних зірок хардкорного хіп-хопу і був головним артистом, що підписали контракт з лейблом Ruffhouse Records. Його сингл "Ruff Ryders Anthem" допоміг закріпити його комерційний успіх.

За ці роки репер випустив кілька альбомів, в тому числі один зі своїх найбільш комерційно успішних "...... And Then There Was X", який вийшов в 1999 році та був номінований на премію "Греммі" в категорії "кращий реп-альбом". Це була одна з трьох номінацій репера на "Греммі".

Він продав мільйони альбомів, підкріплених такими хітами, як "Get At Me Dog" в 1998 році, "Party Up" в 1999 році і "X Gon 'Give It to Ya" у 2003 році.

DMX використовував свою зростаючу славу в акторській кар'єрі, знявшись у багатьох фільмах, включаючи "Ромео повинен померти" і "Від колиски до могили".

Його професійні досягнення часто затьмарювалися проблемами зі зловживанням психоактивними речовинами й зіткненнями з законом. У 2017 році він визнав себе винним в податковому шахрайстві та був засуджений до одного року тюремного ув'язнення.

У 2019 DMX скасував запланований концертний тур, щоб звернутися за лікуванням від наркоманії, заявивши в той час, що він ставить сім'ю і тверезість на перше місце.

У тому ж році він розповів GQ про свою боротьбу з наркотичною залежністю.

Нагадаємо, сьогодні помер чоловік королеви Великобританії Єлизавети ІІ принц Філіп.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини