Головна Новини Зірки персона Помер відомий російський актор, який зіграв у серіалі "Слід"
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер відомий російський актор, який зіграв у серіалі "Слід"

Зірка телесеріалу "Слід" помер в реанімації

16 лютого 2021, 08:57 comments3947
Поділіться публікацією:

Стало відомо про загибель російського актора Олега Валкмана, якого багато хто знає як Бориса Селіванова з популярного серіалу "Слід". Його серце перестало битися на 52-му році життя. Про це інформує П'ятий канал.

Помер відомий російський актор, який зіграв у серіалі "Слід"

Помер актор Олег Валкман - фото: з відкритих джерел

За словами джерела, смерть Валкмана наступила в суботу, 13 лютого. Відомо, що він помер, перебуваючи в реанімації. Інформацію про смерть актора підтвердила його представник Ганна Мішина. Однак причина смерті залишається на цей момент невідома.

Мішина розповіла, що незадовго до смерті Валкману стало погано. У нього різко стала підійматися температура. Близькі актора викликали швидку допомогу, після чого медики його госпіталізували. Деякий час він провів у реанімації, а потім помер. За словами Ганни, вона не знає, від чого конкретно настала смерть.

Помер відомий російський актор, який зіграв у серіалі ”Слід” - фото 2

Загибель кінозірки прокоментував також його колега Сергій Піоро, який зіграв баліста-трасолога та капітана поліції Ігоря Владиславовича Шустова в телесеріалі "Слід". Він розповів про те, що у Валкмана були проблеми зі здоров'ям. За словами Піоро, в листопаді у його колеги стався напад під час зйомок. Однак після цього з ним все було гаразд. Але невелика проблема зі здоров'ям у нього все ж була.

На вчора, 15 лютого, було призначено розтин. На цей момент близькі Валкмана ще нічого не повідомили про результати та справжню причину смерті.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що Дарина Петрожіцкая розповіла про смерть дитини, а також інформував про смерть відомого джазового музиканта, володаря 23 Ґреммі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини