Головна Новини Зірки персона Помер відомий у світі гітарист: відома причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер відомий у світі гітарист: відома причина

Гітарист Джефф Бек помер у віці 78 років

12 січня 2023, 21:55
Поділіться публікацією:

Пішов з життя  один з кращих  британських  гітаристів  79-річний Джефф Бек. Причина хвороби музиканта – бактеріальний  менінгіт.  

Помер відомий у світі гітарист: відома причина

Помер гітарист Джефф Бек (фото з відкритих джерел)

"Від імені сім'ї з найглибшою скорботою ми повідомляємо про смерть Джеффа Бека. Несподівано захворівши на бактеріальний менінгіт, він мирно помер, це сталося 10 січня", — говориться в повідомленні на  сторінці Джефа  в Twitter.

Це велика втрата для  світу  музики, що не стало такої людини.  Його творчість мала великий вплив для таких стилів  рок-музики як блюз-рок, хард-рок, фьюжн та інші.

Музикант  через певний період часу  змінював  напрямки у  своїй музичній творчості і неодмінно  здобував нові  вершини, освоюючи  новий музичний  простір.  Ще Джефф Бек сім раз поспіль отримував  престижну  премії "Греммі".

При цьому, музиканта багато разів вносили  у список кращих гітаристів.

Чимало  альбомів, над якими працював гітарист, оцінювались, як справжній  прорив в  світі музики.  Вони відразу ставали  лідерами в  самих популярних чартах.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що у США помер відомий композиторВ  Сполучених Штатах  пішов з життя  композитор, що створив музичний супровід до  популярного серіалу "Твін Пікс" Анджело Бадаламенті. Музикант мав  85 років. Американський композитор і піаніст був талановитим. Він став відомим, тому, що тісно співпрацював із відомими на той час артистами.   Найбільшу популярність  музиканту  принесла спільна робота  з режисером відомого серіалу "Твін Пікс" Девідом Лінчем.Відомо, що за музичний супровід  до серіалу Бадаламенті  в 1990 році був нагороджений  "Греммі".

 
 
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини