Головна Новини Зірки персона Померла акторка, яка зіграла дівчину Джеймса Бонда
commentss НОВИНИ Всі новини

Померла акторка, яка зіграла дівчину Джеймса Бонда

Акторці стало зле під час прогулянки із собаками

4 січня 2021, 14:11 comments1088
Поділіться публікацією:

У віці 65 років померла голівудська акторка Таня Робертс. Глядачі найбільше запам’ятали її, як дівчину Джеймса Бонда у фільмів "Вид на вбивство" (1985). Сумні новини повідомляє The Hollywood Reporter.

Померла акторка, яка зіграла дівчину Джеймса Бонда

Таня Робертс вважала роль дівчини Бонда проклятою. Фото із відкритих джерел

Таня Робертс потрапила до однієї із лікарень Лос-Анджелесу на католицький Святвечір, 24 грудня. Вдень вона вигулювала своїх собак і впала просто посеред вулиці. Жодні дії медиків, на жаль, не принесли потрібних результатів: Робертс померла у лікарні за кілька днів.

За словами її близького друга Майка Пінгела, акторка не хворіла на COVID-19, тож її смерть не пов’язана із коронавірусом чи будь-яким ускладненням від нього.

"Я спустошений. Вона була яскравою і красивою, і я відчуваю, ніби у мене забрали світло. […] Це була наймиліша людина з усіх, яких ви коли-небудь зустрічали, і вона мала величезне серце. Вона любила своїх шанувальників, хоч я і не думаю, що розуміла, як багато для них означає", — прокоментував трагедію Пінгел.

Найбільше популярності Тані Робертс принесло виконання ролі Стейсі Саттон, чергової дівчини спецагента 007 Джеймса Бонда у фільмів "Вид на вбивство" 1985 року.

Померла акторка, яка зіграла дівчину Джеймса Бонда - фото 2

Утім, Робертс не була надто задоволена тим, як пішла її кар’єра після "бондіани". В останні роки під час інтерв’ю вона напівжартома-напівсерйозно говорила про прокляття ролі дівчини Бонда.

"Я відчувала, що кожна акторка, яка коли-небудь грала дівчину Бонда, мала проблеми із подальшою кар’єрою, тому була дещо обережною", — сказала Таня Робертс одному зі ЗМІ у 2015 році.

Серед інших яскравих робіт акторки — "Ангели Чарлі", "Шина: королева джунглів", "Нічні очі" тощо. Найбільш помітною з останніх ролей Робертс стала гра у серіалі сервісу Showtime "Barbershop: The Series".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що напередодні Нового року помер автор фільмів про Анжеліку.

Також на сайті можна дізнатися, коли не стало одного із найвідоміших модельєрів світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини