Головна Новини Зірки персона Померла актриса, яка грала роль Венздей в серіалі «Сімейка Адамсів»
commentss НОВИНИ Всі новини

Померла актриса, яка грала роль Венздей в серіалі «Сімейка Адамсів»

Акторка, яка зіграла Венздей Адамс у серіалі "Сімейка Адамсів", що виходив в 60-ті роки минулого століття, померла від інсульту у віці 64 років.

30 січня 2023, 14:15 comments1137
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Зірка серіалу "Сімейка Адамсів" Ліза Лорінг, яка зіграла Венздей померла від інсульту 28 січня. Смерть жінки підтвердила її дочка Ванесса Фумберг. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Variety.

Померла актриса, яка грала роль Венздей в серіалі «Сімейка Адамсів»

Ліза Лорінг у ролі Венздей Адамс. Фото з відкритих джерел

Ліза Лорінг, найвідоміша за роллю Венздей Аддамс у комедійному серіалі ABC "Сімейка Адамсів", що виходив з 1964 по 1966 рік.

"Вона мирно пішла з обома доньками, тримаючи її за руки", — сказала донька 64-річної актриси.

Ліза Лорінг зіграла Венздей у віці шести років. Вона зобразила персонажа милою, але серйозною дівчиною, яка могла бути похмурою та любила домашніх тварин, які лякали інших, зокрема, смертоносного павука, на ім'я Гомер і ящірку, на ім'я Люцифер. Цікаво, що танець Лізи Лорінг у серіалі 60-их років, надихнув на популярну сцену з серіалу Netflix "Венздей".

Лорінг народилась на Маршаллових островах у сім’ї військовослужбовців, далі дівчина жила на Гаваях, а потім переїхала до Лос-Анджелеса. Дівчина свою першу роботу отримала у віці трьох років. Після "Сімейки Адамсів" Лорінг грала переважно в серіальних постановках.

Друзі та колеги висловили свої співчуття через смерть Лізи Лорінг.

"Дуже шкода, що померла моя дорога подруга Ліза Лорінг. Ми були дуже близькі і часто працювали разом. Я знаю, що вона була дуже слабка. Я був у її компанії лише кілька тижнів тому", — пише Бутч Патрік, який зіграв з Лорінг у фільмі "Монстри".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що зірку серіалу "Венздей" звинувачують в сексуальному насильстві. В мережу потрапили шокуючі фото.

Також "Коментарі" писали про 10 найкрасивіших чоловіків згідно з параметрами стародавніх греків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини