Головна Новини Зірки персона Померла єдина дочка режисера Альфреда Хічкока
commentss НОВИНИ Всі новини

Померла єдина дочка режисера Альфреда Хічкока

У своєму будинку в Каліфорнії (США) померла єдина дочка знаменитого режисера Альфреда Хічкока

11 серпня 2021, 15:45
Поділіться публікацією:

На 94-му році життя перестало битися серце американської актриси Патрісії Хічкок — єдиної дочки відомого британського кінорежисера Альфреда Хічкока, який зняв такі фільми як "Птахи" і "Запаморочення".

Померла єдина дочка режисера Альфреда Хічкока

Патрісія Хічкок / Фото: Getty Images

Сумну звістку повідомила молодша дочка актриси Кеті Фіала, але причину смерті жінка розкривати не стала.

Відомо, що Патрісія Хічкок ще в підлітковому віці почала акторську кар'єру і в 1942 році дебютувала на Бродвеї. Вона також знялася в кінострічках свого батька, наприклад, в "Психо" (1960 роки) і "Незнайомці в поїзді" (1951 рік). Ще актриса з'явилася в 10 серіях серіалу "Альфред Хічкок представляє" (1955 рік).

Жінка у своїх інтерв'ю розповідала, що була дуже близька зі своїм батьком, вони разом проводили кожну суботу, ходили по магазинах і обідали в кафе, а щонеділі він возив її до церкви.

До слова, в 1952 році Патрісії Хічкок стала дружиною Джозефа Е. О'Коннелла-молодшого. У них народилося три дочки: Мері Альма Стоун (17 квітня 1953 року), Тереза "Тере" Каррубба (2 липня 1954 року) і Кетлін "Кеті" Фіала (народилася 27 лютого 1959 року). Чоловік актриси помер в 1994 році.

Нагадаємо, що помер останній онук видатного українського поета, письменника, перекладача і громадського діяча Івана Франка — Роланд Франко, який популяризував спадщину "Каменяра".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що пішов в інший світ відомий український художник і керівник Одеського художнього музею Олександр Ройтбурд. Чоловік був не тільки талановитим художником, а й активним учасником суспільно-політичного життя, активним учасником Революції Гідності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини