Головна Новини Зірки персона Померла легенда американського кіно
commentss НОВИНИ Всі новини

Померла легенда американського кіно

Популярний американський режисер та продюсер Монте Хеллман помер у віці 91 рік

22 квітня 2021, 08:30 comments1575
Поділіться публікацією:

Світ лишився талановитого американського режисера та продюсера Монте Хеллмана. Чоловіку був 91 рік. Дану інформацію опублікувало на своїх сторінках видання Variety.

Померла легенда американського кіно

Монте Хеллман помер: що відомо про американського режисера. Фото: cdnvideo.ru

Монте Хеллман помер 20 квітня в лікарні. За день до цього чоловік впав у своєму будинку та травмувався. Чоловік назавжди закарбував себе у світову історію та став легендою американського незалежного кіно.

Варто зазначити, що Монте Хеллман був улюбленим режисером Квентіна Тарантіно, адже він спродюсував його режисерський дебют "Скажені пси".

Знаменитість народилася в 1929 році в Нью-Йорку. Чоловік з молодого віку вивчав театральне мистецтво в Стенфорді і кінематографії в Лос-Анджелесі.

Монте Хеллман запам'ятався фільмами "Терор", "Задні двері в пекло", "Вогонь на поразку", "Втеча в нікуди". В свій час Монте Хеллман допоміг запустити кар'єру Квентіна Тарантіно.

За свою працю Монте Хеллман тричі отримував нагороди Міжнародного Венеціанського кінофестивалю.

Нагадаємо, що 9 квітня в Одесі померла відомий сатирик, сценарист, КВНщик Ірина Полторак. Про це повідомив її син, Олександр. Основна причина смерті — коронавірусна хвороба. Детальніше про досягнення жінки та її стан напередодні смерті, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що на 82-му році життя перестало битися серце американського бізнесмена і вченого-комп'ютерника Чарльза Гешке. Це один із засновників компанії Adobe Inc., яка займається випуском графіки та програмного забезпечення. Про кар'єру чоловіка та його вклад у світову історію, читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини