Головна Новини Зірки персона Померла легенда французького кіно: актор, який підтримував Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Померла легенда французького кіно: актор, який підтримував Україну

Ален Делон помер на 89-му році життя.

18 серпня 2024, 09:55
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Французький актор Ален Делон помер на 89-му році життя. Актор залишив цей світ у своєму будинку у французькій комуні Душі в оточенні дітей та сім'ї. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посилання на французькі ЗМІ.

Померла легенда французького кіно: актор, який підтримував Україну

Помер Ален Делон. Фото з відкритих джерел

Видання AFP опублікувало заяву про смерть французького актора Алена Делона після боротьби зі здоров'ям про яку повідомили його діти.

"Ален Фаб'єн, Анушка, Ентоні, а також (його собака) Лубо з глибоким сумом повідомляють про смерть свого батька. Він мирно помер у своєму будинку в Душі, в оточенні своїх трьох дітей і сім'ї", — йдеться в заяві сім’ї Делона.

Ален Делон народився 8 листопада 1935 року, а його кар'єра в кінематографі почалась у 1957 році. Велика кількість фільмів за його участі стали "класикою" кіно, зокрема: "На яскравому сонці", "Рокко та його брати" "Нескорений", "Самурай", "Борсаліно", "Мосьє Кляйн" і багато інших. Делон грав разом з такими видатними акторами, як Жан Габен, Бріжіт Бардо, Ентоні Квінн, Ліно Вентура, Катрін Деньов та інші.

Ален Делон вважається не лише зіркою та секс-символом європейського кінематографа, а й одним з найкрасивіших акторів в кіно за всю історію. Попри те, що Делон переважно знімався у французькому кіно та практично не має у біографії голлівудських фільмів, він відомий у США так само як і в Європі та Азії. 22 жовтня 2022 року Ален Делон вперше від 2021 року з'явився на публіці, щоб підтримати Україну.

У 2019 році Ален Делон переніс інсульт через невідому хворобу. Після цього актор заявив, що готовий піти гідно з життя завдяки евтаназії. Ален Делон помер 18 серпня 2024 року у віці 88 років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про смерть актора з фільму "Обличчя зі шрамом".

Також "Коментарі" писали про найпотаємніше бажання 28-річної дівчини, яке виконали її лікарі завдяки евтаназії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини