Головна Новини Зірки персона Померла мама відомого мільярдера Річарда Бренсона: названа причина смерті
commentss НОВИНИ Всі новини

Померла мама відомого мільярдера Річарда Бренсона: названа причина смерті

Жінці було 96 років

11 січня 2021, 17:01 comments1019
Поділіться публікацією:

Пішла з життя мама відомого британського підприємця, мільярдера Річарда Бренсона. Причиною смерті мами Єви став COVID-19. Відповідний пост Бренсон опублікував на своїй сторінці в соціальних мережах.

Померла мама відомого мільярдера Річарда Бренсона: названа причина смерті

Річард Бренсон. Фото: file.liga.net

Підприємець написав, що йому шкода, що з цим захворюванням стикається велика кількість людей. Також в своєму пості вона повідомив, що не хоче плакати і страждати — краще він згадає, яким яскравим і насиченим було життя його матері.

"Замість того, щоб оплакувати її, я хотів би відсвяткувати її прекрасне життя, яке вона присвятила багатьом", — йдеться в публікації.

Єва Бренсон була танцівницею і стюардесою, також працювала в театрі. Всього в родині є четверо дітей: хлопчики — Річард і Тед, дівчинки — Лінді і Ванесса.

"Вона виривала останню перемогу, зумівши перемогти вірус, але витратила всю свою енергію на цей процес. Одна з моїх чудових сестер, Ванесса, і племінник Луї були з нею до кінця, як і чудові медсестри, яких вона розважала розповідями про своє життя і було багато сміху за келихом віскі", — сказав мільярдер.

Відомо, що Річард Бренсон є засновником корпорації Virgin Group, до складу якої входить близько 400 компаній різного профілю. Також британський підприємець вважається одним з найбагатших жителів Великобританії.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, помер заслужений артист України. Поточний рік, хоч він тільки й почався, вже встиг забрати життя багатьох відомих і талановитих людей. У цей список увійшов і заслужений артист України Володимир Коциловський. Його серце зупинилося на 60 році життя. Про це повідомляється в Мережі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини