Головна Новини Зірки персона Померла радянська актриса, яка зіграла в «Весні на Зарічній вулиці»
commentss НОВИНИ Всі новини

Померла радянська актриса, яка зіграла в «Весні на Зарічній вулиці»

Прощання з актрисою відбудеться 4 грудня

2 грудня 2020, 16:05 comments1162
Поділіться публікацією:

На 87-му році життя померла радянська актриса, зірка мелодрами "Весна на Зарічній вулиці" Ніна Іванова. Сумною новиною поділився Союз кінематографістів Росії.

Померла радянська актриса, яка зіграла в «Весні на Зарічній вулиці»

Ніна Іванова (Фото: Одеська кіностудія)

Знаменитість померла після тривалої хвороби у вівторок, 1 грудня. Колеги написали, що Ніна була дуже талановитою актрисою, інтелігентною та чарівною жінкою, яка завжди залишиться в їх пам'яті.

Варто відзначити, що свій акторський шлях Іванова початку в 10-річному віці, коли зіграла в художньому фільмі "Жила була дівчинка". Цей досвід в кіно і визначив її подальшу долю. Найбільше глядачам Ніна Іванова запам'яталася завдяки головній ролі в мелодрамі "Весна на Зарічній вулиці", яка вийшла в 1956 році. Ця кінострічка стала однією з найпопулярніших в прокаті, зібравши біля екранів понад 30 млн глядачів.

Також актриса зіграла у фільмах "Киянка", "Ще можна встигнути" і безлічі інших проектах, а ще вона виступила режисером декількох епізодів дитячого гумористичного кіножурналу "Єралаш".

Відомо, що прощання з Ніною Іванової відбудеться в цю п'ятницю, 4 грудня.

Нагадаємо, сьогодні в Москві на 72-му році життя помер актор Сергій Плотніков, зірка фільму "Собаче серце". За даними ЗМІ, у нього був діагностований коронавірус і кілька днів він перебував у важкому стані.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що через коронавірусну інфекцію на 67-му році життя зупинилося серце відомого актора і режисера Олега Модзелевского. Він зіграв у десятках популярних фільмів і серіалів, зокрема "Повернення Мухтара" і "Міський пейзаж".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини