Головна Новини Зірки персона Померла Тіна Тернер
commentss НОВИНИ Всі новини

Померла Тіна Тернер

Їй було 83 роки

24 травня 2023, 22:12 comments1882
Поділіться публікацією:

Американська виконавиця Тіна Тернер померла у віці 83 років. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Sky news, яке цитує представника співачки.

Померла Тіна Тернер

Тіна Тернер

Тіна Тернер (при народженні Анна Мей Буллок), народилася 26 листопада 1939 року в Натбуш, Теннессі. Володарка восьми премій "Греммі". За свій артистизм, темперамент та сценічну експресивність вона носить титул "Королеви рок-н-ролу". Тіна значиться у десятці найкращих танцюристів світу. Журнал "Rolling Stone" назвав її однією з найбільших співачок сучасності.

Народилася молодшою другою дочкою в сім'ї робітниці заводу та баптистського диякона, фермера та робітника заводу. Буллок відвідувала школу Флег Грув в окрузі Хейвуд. Її батьки розлучилися, коли Анні було 10 років. Після цього Анну та її старшу сестру, Рубі Елін, виховувала бабуся. Анна залишалася у Натбуші до смерті бабусі. У 16-річному віці вона з матір'ю та сестрою переїхала до Сент-Луїса.

У Сент-Луїсі Анна Мей відвідувала школу Самнер Хайт Скул. У цей час старша сестра часто брала її у нічні клуби міста. Якось у клубі "Imperial" Анна познайомилася з ритм-н-блюзовим музикантом, уродженцем Міссісіпі, Айком Тернером. Пізніше вона просила його про можливість співати у його групі Kings of Rhythm ("Королі Рітма").

У 1960-х Айк і Тіна записали серію хітів, включаючи пісні "A Fool in Love", "It's Gonna Work Out Fine", "I Idolize You" та "River Deep, Mountain High". До кінця десятиліття пара включила до своїх пісень сучасні рок-стилі, переінтерпретувавши багато пісень для своїх виступів. Їхня енергійна кавер-версія пісні "Proud Mary" групи Creedence Clearwater Revival залишається сигнатурним хітом Тіни Тернер. Ця пісня дуету набула величезного комерційного успіху, досягнувши четвертого місця в чарті Billboard Hot 100 у березні 1971. Сінгл також заслужив "Греммі" за "Краще вокальне виконання дуетом або гуртом у стилі ритм-н-блюз"...

Померла Тіна Тернер у Кюснахт, Швейцарія.

Тим часом, США прокоментували рейд РДК до Росії.

Сі Цзіньпін вирішив підтримати російську економіку на тлі санкцій Заходу.

А в Україні стало відомо про масову здачу росіян у полон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини