Головна Новини Зірки персона Померла відома американська актриса
commentss НОВИНИ Всі новини

Померла відома американська актриса

Акторська кар'єра американської знаменитості тривала понад 70 років

28 січня 2021, 08:55 comments1699
Поділіться публікацією:

Стало відомо про смерть американської комедійної актриси Клоріс Лічмен. Її серце перестало битися на 94 році життя. Про це інформує видання NBC News.

Померла відома американська актриса

Померла американська актриса Клоріс Лічмен - фото: з відкритих джерел

Так, за словами джерела, смерть знаменитості підтвердила її прессекретар Монік Мосс. Вона ж повідомила і про те, що Лічмен померла природною смертю у своєму будинку в місті Енсінітас, що в штаті Каліфорнія.

Актриса запам'яталася світу своїми ролями в таких популярних фільмах як "Малкольм у центрі уваги", "Нью-Йорк, я люблю тебе", "Дуже страшне кіно-4", "Молодий Франкенштейн", "Божевільна матуся", "Все або нічого", "Поганий Санта", "Няня", "Шафер напрокат", а також багатьма іншими  роботами.

Голосом Клоріс також говорять багато мультиплікаційні персонажі, такі як Долу в "Небесний замок Лапута", Хайді в "Мій маленький поні", місис Лайнлі Тенседж в "Сталевий гігант", а також королева Гнорга в "Троль в Центральному парку".

Лічмен виграла вісім премій "Еммі" за свою легендарну телевізійну кар'єру. Також вона є володаркою премії "Оскар" і вважається однією з найтитулованіших актрис в історії телебачення. До слова, сама актриса в одному з інтерв'ю зізналася, що ніколи не готувала заздалегідь промову для церемонії нагородження, оскільки не думала, що коли-небудь отримає якусь премію.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що померла одеська актриса Ірина Токарчук, що грала роль тітки Сіми в скетчах "Джентльмен-шоу", а також про смерть відомої актриси, колишньої дружини Алена Делона. Причиною смерті знаменитості став рак.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини