Головна Новини Зірки персона Померла відома британська актриса
commentss НОВИНИ Всі новини

Померла відома британська актриса

За час кар'єри Барбара Віндзор отримала звання "пухнастої блондинки"

11 грудня 2020, 08:45
Поділіться публікацією:

Відома британська актриса Барбара Віндзор померла в четвер у віці 83 років. Останній її день пройшов у Лондоні. Про смерть актриси повідомив її чоловік Скотт Мітчелл.

Померла відома британська актриса

Померла британська актриса Барбара Віндзор. Фото: ВВС

Чоловік припускає, що причиною смерті могла стати хвороба Альцгеймера, яка розпочалася в Барбари ще у 2014-му році.

Барбара Віндзор стала улюбленою пін-ап акторкою нації. Її називали милою "пухнастою блондинкою". 

Протягом своєї 60-річної кар’єри Віндзор зіграла більше ніж в 50 картинах.

Популярні фільми з її участю -  “Так тримати”, "Аліса в країні чудес", "Приятель", "Шахраї","Шерлок Холмс: Етюд в кошмарних тонах" та серіал “Жителі Іст-Енду”.

З самого дитинства життя Віндзор було неспокійним. Ще в підлітковому віці в неї були напружені стосунки з батьком. Барбара Віндзор втричі виходила заміж. Та попри негаразди в особистому житті, вона стала  професійною актрисою, яка створила успішну кар'єру як на сцені, так і у кіно.

Нагадаємо, що раніше від коронавірусу помер відомий режисер і сценарист Олександр РехвіашвіліВін став Заслуженим діячем мистецтв Грузії та Кавалером ордена Честі. Під його чуйним і професійним керівництвом вийшли такі популярні картини, як "Луг зелений", "Грузинська хроніка XIX століття", "Шлях додому", "Ступінь". Також Олександр знявся у фільмі "Піросмані", де йому дісталася роль французького художника.

Сайт "Коментарі" також рекомендує прочитати, чому мандарини допомагають побороти депресію. Виявляється, що мандарини викликають викид гормонів щастя і сприяють виходу з апатії, поліпшенню роботи нирок і виведенню каменів з них.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини