Головна Новини Зірки персона Помилуйся: ТОП-7 найкрасивіших корейських акторок
commentss НОВИНИ Всі новини

Помилуйся: ТОП-7 найкрасивіших корейських акторок

Хто найкрасивіша корейська актриса 2024

25 січня 2024, 14:45 comments3021
Поділіться публікацією:

Корейський кінематограф славиться не лише своїми захоплюючими сюжетами, а й за чудові акторські склади, в яких блиснуть талановиті та прекрасні артистки. З кожним роком інтерес до корейських актрис зростає не лише всередині країни, а й у світовому масштабі.

Помилуйся: ТОП-7 найкрасивіших корейських акторок

Корейське кіно набуває все більшої популярності в усьому світі, завдяки безлічі талановитих артистів і гарних актрис. "Коментарі" підготували добірку найвідоміших корейських актрис, чия краса та талант привертають увагу світової публіки.


Пак Шін Хе

Помилуйся: ТОП-7 найкрасивіших корейських акторок - фото 2

Пак Сінхе вважається однією з найпопулярніших і найкрасивіших актрис не лише в Південній Кореї, а й в Азії загалом. На даний момент їй 32 роки, і вона відіграє головну роль у успішному серіалі "Лікарі". Її популярність прийшла після участі в серіалі "Ти прекрасний!", коли їй було лише 19 років. Крім акторської кар'єри, Пак Сінхе також успішна співачка, яка випустила два альбоми. У списку Forbes Korea Power вона посідає 33 місце.


Сон Хе Ге

Помилуйся: ТОП-7 найкрасивіших корейських акторок - фото 3

Сон Хеге, 40-річна актриса, відома своїми видатними ролями в серіалах "Осінь у моєму серці", "Ва-банк", "Повний дім", "Цією зимою дме вітер" та "Нащадки сонця". Вона була нагороджена як "Краща нова актриса" на преміях SBS Drama Awards та Baeksang Arts Award за роль в "Осіні в моєму серці" та за фільм "Повний дім" на KBS Drama Awards.


Чи Чжі Ин або IU

Помилуйся: ТОП-7 найкрасивіших корейських акторок - фото 4

Лі Чжі Ин, також відома під ім'ям IU, — 29-річна співачка і актриса, яка розпочала свою музичну кар'єру в 15 років з дебютного альбому "Lost and Found". Вона здобула кілька музичних нагород, включаючи Mnet Asian Music Awards. Її популярність різко зросла завдяки головній ролі у серіалі "Мій містер".


Кім Ю-Джон

Помилуйся: ТОП-7 найкрасивіших корейських акторок - фото 5

Незважаючи на свій юний вік (23 роки), Кім Ю-Джон вже стала однією з найуспішніших і найзатребуваніших корейських актрис. Її дебют у кіно відбувся у чотири роки, і з того часу вона здобула численні нагороди, включаючи "Найкращу дитячу актрису" за ролі в серіалах "Ільджиме" та "Малювальний вітер".


Хан Хе-Джу

Помилуйся: ТОП-7 найкрасивіших корейських акторок - фото 6

Хан Хе-Джу, 35-річна актриса, вивчала журналістику у Сеульському національному університеті, перш ніж розпочати свою акторську кар'єру. Вона прославилася ролями у серіалах "Чудова спадщина", "Дон І", "Паралельні світи" та у фільмі "Спостерігачі". За свою роботу вона здобула кілька нагород, включаючи дві премії Baeksang Arts Awards та кінопремію Blue Dragon Film Awards.


Пе Су Джі

Помилуйся: ТОП-7 найкрасивіших корейських акторок - фото 7

Пе Су Джі, окрім своєї краси, відома своїм талантом. Вона успішна співачка, актриса та модель. Беручи участь у герлз-бенді Miss A, вона дебютувала в кіно у 18 років із фільмом "Введення в архітектуру". Після покидання гурту, Пе Су Джі зосередилася на сольній кар'єрі та акторстві.


Пак Бо-Йон

Помилуйся: ТОП-7 найкрасивіших корейських акторок - фото 8

Пак По-Ен, 32-річна актриса, вважається однією з найуспішніших молодих зірок у Кореї. До свого офіційного дебюту в кіно, вона знялася у короткометражному фільмі "Рівні", який відзначили на Сеульському міжнародному молодіжному кінофестивалі. Її офіційний акторський дебют відбувся у серіалі "Таємниці шкільного двору". Славу їй приніс фільм "Скандалісти", який став найкасовішим у Південній Кореї у 2008 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини