Головна Новини Зірки персона Популярна українська співачка показала, як виглядала до популярності (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярна українська співачка показала, як виглядала до популярності (ФОТО)

Фанати підкреслили, що 25-річна артистка сильно змінилася

26 січня 2021, 14:55 comments1576
Поділіться публікацією:

Популярна українська виконавиця Jerry Heil (Яна Шемаєва) показала, якою вона була 4 роки тому до того, як стала відомою. Відповідну публікацію дівчина опублікувала на своїй сторінці в соціальних мережах.

Популярна українська співачка показала, як виглядала до популярності (ФОТО)

Jerry Heil / Instagram / @thejerryheil

На архівному фото можна побачити, що співачка позує в одязі сірих відтінків, практично без макіяжу.

"І тут я така... важко висловити емоції. Що скажете?" — запитала у своїх підписників Jerry Heil.

І ті не змусили її довго чекати відповіді на питання. Шанувальники артистки пишуть, що дівчина сильно змінилася, хоча минуло не так багато часу.

"Яка ж була дитина", "Як змінилася. Такі гарні щічки мала", "Скажу просто — очманіти", "З кожним роком все краще і прекрасніше", "Прекрасна", "Яка красива", — прокоментували публікацію користувачі.

Нагадаємо, Jerry Heil є відомою українською співачкою, яка стала популярною завдяки своїм музичним каверам і відеоблогам. А після виходу пісні "Охрана, отмєна", вона стала справжньою зіркою в Україні. Ця композиція швидко завоювала любов слухачів і увійшла до п'ятірки кращих в Україні.

Як повідомляло видання "Коментарі", Jerry Heil зізналася, чому поголилася налисо. Знаменитість повністю поголилася налисо, виклавши в мережу відповідне відео. Фанати не зовсім зрозуміли, чому дівчина зважилася на такий сміливий вчинок. І відповідь виявилася досить простою: заради такої бурхливої реакції. Таким ось незвичайним способом співачка захотіла перевірити, скільки негативу вона почує на свою адресу, якщо здійснить задумане.
Jerry не стала приховувати, що її пошта досі поповнюється критикою фанатів про те, якої ж помилки вона допустилася. Вона навіть зізналася, що підписники писали її мамі, кажучи про те, що їм соромно за необдуманий вчинок свого кумира.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини