Головна Новини Зірки персона Популярна акторка вчинила самогубство під час зйомок серіалу
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярна акторка вчинила самогубство під час зйомок серіалу

Туніша Шарма померла у віці 20 років

27 грудня 2022, 23:20 comments1693
Поділіться публікацією:

Відома  індійська  кіноактриса Туніша Шарма покінчила самогубством, коли працювала на  зйомках серіалу "Алі-Баба: Легенда воїна". Колеги відшукали Тунішу, коли вона не подавала ознак життя в гримерці.

Популярна акторка вчинила самогубство під час зйомок серіалу

Туніша Шарма (фото: instagram.com/_tunisha.sharma)

За інформацією  India Today, виконавиця  здійснила самогубство  24 грудня цього року. В повідомленні журналістів сказано, що працівники поліції затримали  коханого 20-річної кіноактриси. Мама загиблої каже, що він своїми словами про швидке розлучення пришвидшив самогубство  її дочки.

Матір Туніши  повідомила, що бойфренд прийняв рішення  припинити стосунки  з її донькою, саме з цієї причини дівчина вирішила, що не хоче жити. Але  хлопець Туніши  стверджує  про те, що його кохана  була схильною до суїциду, адже кілька разів  намагалась звести власні рахунки з  життям.

Вдалим дебютом актриси  в 2015 році  була роль в серіалі "Доблесний син Індії: Махарана Пратап", там вона зіграла роль Чанд Кавар. Кіноактриса стала відомою завдяки  ролями Раджкумарі Аханкару в серіалах "Імператор Ашока" і Адх'ю Верму в "Кохання по інтернету".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що блогера з TikTok судитимуть за "самогубство". На що тільки не готові піти блогери в TikTok, щоб зібрати велику кількість лайків і переглядів. Однак іноді їх ідеї по-справжньому вражають. Індійський актор і блогер Ірфан Хан вирішив якраз таки зняти саме таке відео. На його сторінці було опубліковано ролик, де він нібито наклав на себе руки. Причиною "самогубства" став розрив відносин зі своєю коханою. Відео набрало понад 300 000 переглядів. Варто відзначити, що глядачі та справді повірили, що це не постановка, а блогер дійсно звів рахунки з життям.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини