Головна Новини Зірки персона Популярна блогерка потрапила в скандал: у День єднання назвала себе росіянкою
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярна блогерка потрапила в скандал: у День єднання назвала себе росіянкою

Софія Стужук показала в мережі кадри про поїздку і записала себе в "росіянки"

17 лютого 2022, 01:10
Поділіться публікацією:








Популярна в нашій країні блогер  Софія Стужук оприлюднила  в соціальних мережах  відеосюжет про свій відпочинок з дітьми і приятелькою в ОАЕ, ще й назвала себе  "росіянкою", передаючи власні враження про відпочинок. Відео оприлюднене 16 лютого, коли українці відзначають нове свято — День єднання в непрості часи можливого вторгнення військового контингенту з Росії, пише "РБК-Україна".

Популярна блогерка потрапила в скандал: у День єднання назвала себе росіянкою

Софія Стужук (фото з відкритих джерел)

Відеоролик  блогерка  виставила на своїй сторінці, проте швидко видалила, прочитавши обурені репліки  своїх підписників.

Але, контент  задокументувала представниця видання "Глянець", і кадри доступні для перегляду на YouTube.

Саме тут фітнес-блогерка з 5,5 мільйонною аудиторією, розмовляє зі своєю приятелькою Наталією Василенко в місцевому бутику, супроводивши дійство підписом "Обережно, росіяни в Дубаї".

Коли підписники Стужук висловили своє обурення стосовно відео зі скандальним підписом, винуватиця нічого не пояснила, стерши скандальні кадри зі своєї сторінки.

Зараз там можна переглянути інші кадри про похід в магазин і закордонний шопінг. Ознайомитись з наріканнями авторки  про дорожнечу в бутіках, 3 пари взуття, окуляри і ремінь обійшлися їй в 6 тисяч доларів.  

Ще блогерка виставила в мережі власну світлину в купальнику, де присутні пальми  Джумейра в Дубаї, і пише, що тепер у неї почався "період, коли я собі подобаюся".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Рівному блогерка назвала мешканців рідного міста алкашами та наркоманами. Влітку дівчина встигла осоромитися "дефіле" у купальнику прямо в тролейбусі.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини