Головна Новини Зірки персона Популярна блогерка розсекретила, скільки заробляє Вєрка Сердючка
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярна блогерка розсекретила, скільки заробляє Вєрка Сердючка

Вєрка Сердючка виступала на приватному заході Стасі Макєєвої.

5 серпня 2024, 23:50
Поділіться публікацією:

 Українська блогерка Стася Макєєва, відома участю в шоу "Супермама", розповіла про гучне святкування, на яке запросила відому українську співачку Вєрку Сердючку. Інфлюенсерка зізналася, скільки коштував виступ артистки.

Популярна блогерка розсекретила, скільки заробляє Вєрка Сердючка

Вєрка Сердючка (фото з відкритих джерел)

У травні цього року Макєєва організувала масштабне гендер-паті. Вона, вагітна вдруге, дізналася під час вечірки, що у неї народиться хлопчик. Щоб зробити свято незабутнім, блогерка запросила Сердючку для виконання її хітів.

Загалом, гендер-паті обійшлося Стасі в значну суму – 80 тисяч доларів, з яких 35 тисяч доларів були витрачені на виступ зірки.

"З цією дитиною ми захотіли зробити такі масштаби, щоб нам запам'яталося на все життя. І ми отримали таку насолоду! Так, це закрило наші потреби, про які ми мріяли. Загалом витратили 80 тис. дол., Сердючка обійшлася у 35 тис. дол.", – поділилася блогерка на шоу "Okay Eva".

На корпоративі Сердючка виконувала як україномовні, так і російськомовні пісні. Вона продовжує співати російськомовний репертуар не лише на приватних вечірках, а й на великих концертах.

Популярна блогерка розсекретила, скільки заробляє Вєрка Сердючка - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що на відомого українського співака напали московські бандити Український співак Андрій Данилко, відомий під сценічним ім'ям Вєрка Сердючка, розповів про свій досвід виступу перед московськими бандитами в Росії, яка розпочала війну проти України. В інтерв'ю на YouTube-каналі LTV Ziņu dienests Данилко поділився, що його змусили співати, підходячи до нього з вимогою виконати пісню "Все буде добре". 

Артист також розповів, що за виконання пісні йому пропонували пачки грошей. Він описав, як вони з колективом швидко переодягнулися і виступили. Під час виступу бандити кидали йому гроші, які він демонстративно викидав назад.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини