Головна Новини Зірки персона Популярна порнозірка потрапила у кому: її сім’я готується до найгіршого
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярна порнозірка потрапила у кому: її сім’я готується до найгіршого

Порноакторка Емілі Вілліс знаходиться місяць у комі після зупинки серця. Її сім'ю повідомили, що дівчина може загинути, адже її життя підтримує апарат штучної вентиляції легень.

10 березня 2024, 11:11 comments2016
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Популярна американська порноакторка Емілі Вілліс перебуває у важкому стані. Актриса фільмів для дорослих потрапила у кому, після того, як лікарям вдалось відновити серцебиття 25-річної дівчини.

Популярна порнозірка потрапила у кому: її сім’я готується до найгіршого

Американська порноакторка Емілі Вілліс. Фото з відкритих джерел

5 лютого Емілі Вілліс була терміново госпіталізована з популярного реабілітаційного центру знаменитостей у Малібу. Порноакторку доставили до лікарні, де за словами її вітчима Майка Вілліса, вона перебуває у комі та бореться за своє життя.

Вітчим Емілі Вілліс спростував чутки, що порноакторка потрапила до лікарні через передозування. За його словами Емілі перебувала у закладі для лікування, щоб "подолати свої труднощі", однак не пояснив які саме та як довго зірка фільмів для дорослих там знаходилась. Вітчим пояснив, що Емілі Вілліс мало їла та важила 36 кілограмів, коли її зареєстрували у реабілітаційному центрі для допомоги знаменитостям. 

Попри те, що Емілі Вілліс залишається живою, вона не приходить до тями знаходячись у комі понад місяць. Лікарі викликали її родину, щоб попрощатись з дівчиною, поки вона ще жива та перебуває на апараті штучної вентиляції легень. 

Родина Вілліс запустила збір коштів на платформі GoFundMe, щоб покрити рахунки на лікування порноакторки. Наразі було зібрано 45 тис. доларів на лікування 25-річної дівчини, що перебуває у комі.

Емілі Вілліс народилась в Аргентині, однак згодом переїхала у США. У 2017 році вона почала свій шлях порноакторки та знялась у понад 700 відео. Вілліс також була моделлю та знімалась у кліпах американських співаків. У 2023 році на екрани вийшов науково-фантастичний трилер "Божественність", де Вілліс зіграла одну з ролей.

Порноакторка активно займалась соцмережами, зокрема на Instagram Емілі Вілліс підписано понад два мільйони людей. Однак останні кілька місяців акторка не публікувала нових дописів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українська порноакторка допомагає з реабілітацією військових ЗСУ.

Також "Коментарі" писали, що американська порноакторка прилетіла в Іран, чим спантеличила місцеву владу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

explosiveua

11 березня 2024, 16:09

Здоровья Легенде!


Новини