Головна Новини Зірки персона Популярна співачка розповіла про продавчиню, що відмовлялася говорити українською
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярна співачка розповіла про продавчиню, що відмовлялася говорити українською

Коли жінка дізналася, що Цибульська з України, то вона заявила, що співачка зобов'язана говорити російською

22 грудня 2022, 20:50
Поділіться публікацією:

Виконавиця з України Ольга  Цибульська разом з дитиною мешкає тепер за кордоном. Про випадок з неадекватною працівницею крамниці  співачка повідомила в соціальних мережах.

Популярна співачка розповіла про продавчиню, що відмовлялася говорити українською

Оля Цибульська (фото з відкритих джерел)

Як пише Цибульська, в крамниці вони з сином замовили булки, але продавець, яка спочатку ніби  не розуміла, що від неї вимагають, не хотіла повернути їм решту грошей.   

"Я кажу англійською: "Добрий день. Можна, будь ласка, дві булки без нічого". І вона розраховує мене і бере кошти за три. Я кажу: "Вибачте, ви мені дали решту, ніби я купила три, я купила дві", — продовжила про цю історію співачка.

Потім стало відомо, що продавець говорить російською  мовою. Вона і заявила, дізнавшись, що покупці з України, що  вони зобов'язані спілкуватись російською.

"І вона до мене починає: "Я тебе не зрозуміла, ти говориш російською?". Я кажу — ні. А вона мені: "А звідки ти?". Кажу, що з України. Вона мені агресивно: "Якщо ти з України, ти зобов'язана говорити російською", — стверджує співачка.

При цьому вона взяла свої гроші, а продавця відправила подалі.

"Я кажу — ні мадам, стоп, бо я зараз поставлю на місце. У результаті, я забрала решту і послала її на*уй", — завершила виконавиця. 

Популярна співачка розповіла про продавчиню, що відмовлялася говорити українською - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що куди поділися любителі РФ "Кролики" Данилець і Мойсеєнко. Артисти Володимир Данилець і Володимир Мойсеєнко, яких ми знаємо, як "Кроликів", що підтримали Російську Федерацію, анексію Кримського півострова,  тепер скаржаться на те, що їх  цькують в Україні, знаходяться  в столиці, і нікуди не виїхали.  За словами актора, гумористи звертались  до нього, аби він посприяв з роботою.  Ще раніше Андрієнко перебував в шоку від того, що гумористи виступали на російських каналах, критикуючи Україну, потім повернулись назад  і скаржаться, що вдома їх не долюбляють.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини