Головна Новини Зірки персона Популярна співачка з України задонатила мільйон жертвам теракту у Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярна співачка з України задонатила мільйон жертвам теракту у Москві

Народжена в Україні артистка Анна Асті задонатила постраждалим від теракту у Москві. Співачка заявила, що потрібно підтримувати усіх постраждалих, однак за два роки війни жодного разу не підтримала Україну.

26 березня 2024, 11:05 comments1537
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Співачка Анна Асті, яка народилась в Черкасах, свою творчу діяльність веде в Росії. Нещодавно артистка переказала на допомогу сім'ям загиблих та постраждалих під час теракту у Москві мільйон рублів (понад 10 тис. доларів) та заявила, що "добро завжди перемагає зло".

Популярна співачка з України задонатила мільйон жертвам теракту у Москві

Співачка Анна Асті. Фото з відкритих джерел

Уродженка України Анна Дзюба, яка більш відома під псевдонімом Анна Асті, у соціальних мережах повідомила про перерахунок мільйона рублів на організацію, яка займається постраждалими та родинами загиблих після теракту в "Крокус Сіті Хол".

"Наш фонд "Фенікс" на чолі з Анною Асті перевів 1 000 000 рублів у "Російський Червоний Хрест" на допомогу сім'ям загиблих та постраждалих під час теракту в "Крокус Сіті Холл"", — поділилась співачка.

У повідомленні Анна Асті заявила, що "відбулась страшна трагедія" та висловила розуміння про необхідність підтримки усім постраждалим. Артистка заявила, що  "добро завжди перемагає зло" та закликала донатити інших на допомогу росіянам.

Зазначимо, що співачка з початку повномасштабної війни в Україні жодного разу не повідомляла про необхідність підтримувати країну, де вона народилась, а також українців, які постраждали через російську військову агресію.

Нагадаємо, що у Москві стався теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол", де було вбито 139 росіян. Путін майже добу не реагував на інцидент, а коли виступив з заявою, то звинуватив Україну. Однак ці повідомлення заперечили у США вказавши, що теракт вчинив ІДІЛ, а американські розвідувальні служби попереджали Москву.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Росії відреагували на заяви США щодо непричетності України до теракту у Москві.

Також "Коментарі" писали, що у Росії назвали велике українське місто, яке хочуть стерти з лиця землі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини