Головна Новини Зірки персона Популярна українська співачка отримала іменну зірку на "Площі зірок"
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярна українська співачка отримала іменну зірку на "Площі зірок"

Табличка артистки стала 52-ю за рахунком

9 жовтня 2020, 18:53
Поділіться публікацією:

Популярна українська співачка отримала іменну зірку на "Площі зірок"

Настя Каменських. Фото: golos

Яскрава представниця шоу-бізнесу Настя Каменських отримала іменну зірку на "Площі зірок". Про це артистка написала на своїй сторінці в Instagram.

Сама ж Настя каже, що така нагорода означає, що шанувальники її слухають і люблять, за що вона дуже вдячна. Вона додала, що ця зірка стане символом, який буде їй постійно нагадувати не зупинятися і впевнено крокувати до своїх цілей.

Відомо, що церемонія нагородження пройшла в одному з київських торговельних центрів, на якій Настя сказала зворушливу промову.

"Для мене це — символ уваги і любові моїх шанувальників — усіх, хто слухає, підтримує і вірить! Я дуже рада, що моя творчість знаходить відгук у ваших серцях", — говорить знаменитість.

На знімках також можна побачити, що привітати зірку прийшло безліч фанатів. Вони заздалегідь підготувалися до цієї радісної події, тому що тримали в руках плакати з ім'ям свого кумира.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Настя Каменських оголилася на фото. Під знімками співачка написала, що впевнена в тому, що весь навколишній світ складається з енергії. І для того, щоб отримати від життя все бажане, необхідно просто налаштуватися на правильну хвилю. Тобто починати потрібно зі своїх думок, а потім мрії стануть вашою реальністю, впевнена співачка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини