Головна Новини Зірки персона Популярна українська співачка серйозно захворіла: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярна українська співачка серйозно захворіла: що сталося

Приходько розповіла, що вже кілька місяців бореться з недугою

10 квітня 2023, 22:55
Поділіться публікацією:

Зіркова виконавиця Анастасія Приходько  розповіла  шанувальникам  сумну новину:  перехворівши, вона  втратила слух.  Про свої теперішні проблеми українська співачка   розповіла в соціальних мережах.

Популярна українська співачка серйозно захворіла: що сталося

Анастасія Приходько (фото з відкритих джерел)

"Я дуже сильно перехворіла, і ускладнення вже два місяці. Найголовніше для музиканта — слух. Але, на жаль, нічого не змінюється... Вперше ходила на "зозулю"  Це просто жах! Але слух не повертається... " — зізнається  Анастасія.

Зірка не може здогадатись, яка саме з  хвороб  спровокувала ці ускладнення.   Співачка розповіла, що спочатку лікувалась  медичними засобами, проте  ці препарати  не дали результату. Зараз Анастасія  згадала про ефективні  засоби народної медицини.

"Народна медицина. Куди ж без неї. Дексамітазон і всі можливі ліки протягом двох місяців не дають нічого! Головне, на корону здавала три рази, і це не вона! Якась затята хвороба мене наздогнала", -  поділилась своїми подальшими  планами українська   співачка.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Анастасія Приходько розповіла, як хотіла змінити статьАнастасія Приходько відома в Україні як співачка та громадська діячка. Днями артистка згадала свої підліткові роки та розповіла, що подумувала про зміну статті. Про це вона відверто написала на своїй сторінці в Instagram. Приходько долучилася до гри у соцмережі "13 фактів, яких ви точно не знали про мене", де відповіла на тринадцять запитань. Однак серед відповідей були як правдиві, так і неправдиві. Останнім запитанням було: "У свій час я хотіла змінити стать, тому що думала, що я некрасива та потворно". Воно виявилося правдою.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: instagram.com/prykhodko_official
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини