Головна Новини Зірки персона Популярні актори вперше стануть батьками: хто чекає на первістка (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярні актори вперше стануть батьками: хто чекає на первістка (Фото)

Популярні актори Алісія Вікандер та Майкл Фассбендер чекають на народження дитини

22 січня 2021, 16:25 comments2736
Поділіться публікацією:

Відомі актори Алісія Вікандер та її чоловік Майкл Фассбендер чекають на появу первістка. Про це повідомило видання Metropolitan Magazine.

Популярні актори вперше стануть батьками: хто чекає на первістка (Фото)

Алісія Вікандер та Майкл Фассбендер чекають на народження дитини. Фото: 7sisters.ru

Окрім того, у Твіттері з'явилися "злиті" фотографії Алісії з великим круглим животиком. Ці знімки були зроблені в середині зими — між груднем і січнем. Вже тоді актриса перебувала на останніх термінах вагітності.

Зіркова пара поки не коментує ситуацію, тримаючи інтригу серед шанувальників. Metropolitan Magazine припускає, що подружжя вже могло стати батьками.

Популярні актори вперше стануть батьками: хто чекає на первістка (Фото) - фото 2
Популярні актори вперше стануть батьками: хто чекає на первістка (Фото) - фото 3

Нагадаємо, що Алісія Вікандер — шведська кіноакторка. Вона відома за кінострічками із серії нової "Лари Крофт". Її чоловік — Майкл Фассбендер, відомий ролями у фільмах "Безславні виродки", "Люди Ікс: Перший клас", "Небезпечний метод", "Центуріон", та "300 спартанців".

Знаменитості зустрілися взимку 2014 року. Пара познайомилася під час зйомок фільму "Світло в океані". Попри деякі конфлікти в стосунках, у 2017 році Алісія і Майкл побралися. Їхнє таємне весілля пройшло на Ібіці.

Нагадаємо, що відомий серіал "Гра престолів", який став улюбленим для багатьох людей з різних куточків світу, продовжиться. Телеканал HBO випустить ще один приквел серіалу.

Приквел буде заснований на серії фентезійних новел про Дунка й Егга Джорджа Мартіна. Як повідомляє ресурс, кожна серія триватиме в районі години. Скільки серій випустять, поки невідомо.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що відомий американський репер Soulja Boy потрапив в секс-скандал. Його асистентка розповіла, що він її домагався та погрожував. Деталі ситуації читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини