Головна Новини Зірки персона Популярний музикант вперше зізнався, що ледь не помер від коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярний музикант вперше зізнався, що ледь не помер від коронавірусу

Артист переніс важку форму вірусу

7 грудня 2021, 23:40
Поділіться публікацією:

Представник відомого гурту  ТІК Віктор Бронюк  кілька місяців тому перехворів на коронавірус.

 Популярний музикант вперше зізнався, що ледь не помер від коронавірусу

Віктор Бронюк (фото з відкритих джерел)

 Співак боровся з важкою формою хвороби, при цьому в нього були  пошкоджені штамом обидві легені.  Про це він розповів сам в програмі "Віпи і Топи".

 За його словами, в нього були пошкоджені штамом дві легені. Відсоток ураження був невеликий, але митцеві в цей час  було непросто дихати. Тоді він ще не знав, що інфікований, тому виступав на концерті. В результаті, артист отримав ускладнений варіант хвороби.

Соліст гурту увесь час пролежав у відділенні реанімації та дихав, використовуючи кисневу маску. Тому він наголошує на обов’язковій вакцинації та закликає людей зробити щеплення, адже це врятує їх життя.

 За його словами, якщо є чудова можливість попередити хворобу за допомогою вакцинації, то потрібно зробити цю процедуру.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували своїх читачів про те, що у Росії відомому музикантові вистрілили в обличчя з пістолета.Як стало відомо, інцидент стався у місті Москва. Повідомляється, що засновник колективу "Ногу Свело!" Антон Якомульський прогулювався вулицею зі своєю коханою і в якийсь момент на них напав незнайомець. За словами музиканта, чоловік почав чіплятися до його дружини і йому довелося заступитися за неї. Під час конфлікту нападник витяг газовий пістолет і здійснив постріл в обличчя свого опонента. Внаслідок події Якомульський отримав хімічний опік очей. Наразі постраждалий перебуває у медичному закладі. Співробітники правоохоронних органів встановлюють усі обставини інциденту.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини