Головна Новини Зірки персона Популярний репер хоче вставити собі в лоб діамант (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярний репер хоче вставити собі в лоб діамант (ФОТО)

Репер збирав на діамант більше ніж три роки

2 лютого 2021, 09:50 comments1193
Поділіться публікацією:

Популярний 26-річний реп-виконавець Lil Uzi Vert шокував фанатів несподіваним рішенням — він хоче імплантувати собі в лоб рожевий діамант, вартістю 24 мільйони доларів.

Популярний репер хоче вставити собі в лоб діамант (ФОТО)

репер Lil Uzi Vert (фото з відкритих джерел)

У соціальній мережі Twitter він розповів, що збирав на рідкісну коштовність понад три роки, з тих самих пір, як вперше побачив діамант незвичайного кольору. З каменем, який важить 10 каратів і коштує близько 24 мільйони доларів реп-виконавець не збирається розлучатися і прийняв рішення імплантувати його собі в лоб.

Саймір Вудс (справжнє ім'я репера — прим. авт.) зазначив, що рідкісний діамант коштує набагато дорожче, ніж все його майно, включаючи елітні автомобілі та апартаменти.

"Я вже багато років плачу за цей рожевий діамант. Він коштує так дорого, що я плачу за нього з 2017 року. Навіть мій Bugatti не зможе покрити ціну діаманта, а також всі інші мої автомобілі та дім", — підкреслив знаменитість.

Відомо, що репер налаштований рішуче, він навіть знайшов людину, яка займеться імплантацією діаманта в його лоб.

Відзначимо, що Lil Uzi Vert — американський виконавець, який отримав визнання після випуску свого дебютного синглу "Money Longer" і кількох мікстейпів. На початку 2019 року він заявив, що збирається піти з музики та що вже видалив все невидані з 2013 року треки. Однак уже у квітні випустив новий матеріал. 23 квітня вийшов кліп "That's A Rack".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 32-річний чоловік Ентоні Лоффредо з Франції настільки захопився своїм перевтіленням, що зараз виглядає як "чорний інопланетянин".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини